Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Pamflet

Fosta şefă a poliţiştilor comunitari din Ploieşti, pe numele ei de catalog Carmen Gheorghe, nu prea are trecere la Urania, horoscoape, taroate, ursite ori bobi - că prea-i merge anapoda în ultima vreme! Nici Dan Diaconescu (cel de la Bucureşti - am aflat că ar exista unul şi prin Prahova, dar mai cercetăm, că nu suntem prea siguri!) nu i-a putut sări în ajutor lui Carmen. Fosta şefă a comunitarilor ploieşteni a ajuns în municipiul despre care se zice că ar fi cel mai însorit oraş din România. Mooooamă, ce tare! Ce Comunitară frăţie, ce Integrare Europeană, ce poze cu duşmani, de moarte, pe la plajă?

Dacă la Câmpina este aşa de mult soare nici jde alde Dan Diaconescu, fie ei şi de la Bucureşti - că prahovenii nu se pun la socoteală - nu au ce să mai schimbe. Păi cine ar fi aşa de naiv să renunţe la un orăşel aşa de însorit cu un altul care nu-ţi asigură decât un loc la răcoare?
Păi ce căldură poţi să ai de pe urma integrării europene? Zero grade! Dar sigur, dacă Dan Diaconescu Direct află de trebuţa asta tare mă tem că vom vedea, la ceas de seară, sau măcar pe bloguri ceva de genul: "Carmen, episodul 21078 - Poze din vacanţe, dar nu cu mine!”. Să nu credeţi că sunt cele din Grecia, Cipru sau Egipt. Alea-s ascunse bine de tot!

Back To Top