Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Pamflet

Ştirea pare banală. Dacă nu aveţi talentul să citiţi printre rânduri o să rămâneţi ignoranţi. Iaca marfa: "Un tânăr de 19 ani, din Colceag, este anchetat pentru furtul unui pachet de ţigări si riscă între 3 şi 15 de închisoare. Poliţiştii din comună au tratat cu maximă seriozitate o ceartă între doi tineri care s-a sfârşit cu furtul unui pachet în care mai erau 18 ţigări!”.

Eeeeee păi chichirezul acestei ştiri este altul. Cele opşpe ţigări erau din foiţă de aur! Tutunul din ele... nici nu mai zicem că vă apucaţi de furat, iar filtrul ţigărilor era doar pentru fraieri un carton ordinar, dar nu vă zicem mai multe.
Cercetările continuă pentru elucidare tuturor aspectelor care au dus la comiterea infracţiunii - parcă aşa sună finalul ştirilor tâmpite din "repertoriul celor care transmit "în direct” de pe treptele din faţa redacţiilor?! Pe de altă parte iată, încă o lovitură de graţie la adresa celor care susţin că organele competente şi bilitate nu se implică în rezolvare cazurilor grave din judeţul Prahova.
Ca să nu mai spunem despre teroarea din rândul Mafiei celor care terorizează judeţul şi caută să fure, jefuiască pe cei care au 18 ţigări în pachet! Eu, ca fumător înrăit, i-aş ciurui pe cei care, la miezul nopţii, or fără să ştiu, mi-ar lua pachetul de ţigări. Nu de alta dar sunt dependent de alea trei. Pe care le fumez la cafeaua de dimineaţă, după somn, că de sex m-am lăsat mai demult!

Back To Top