Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Pamflet

Tetelu, nenea infractorule, domnule tâlhar să nu vă luaţi de mine că vă vorbesc de rău dar nu vedeţi că vremurile dumneavoastră au apus? Tot cu figuri d-astea, învechite, veniţi să mă jefuiţi? Tot cu prostii, copilăreşti, vreţi să vă dau banii - pe care nu-i am - din buzunar? Păi nenea interlop, nu este vina mea că stai la şpriţane cu poliţaii, cu nenea judecătorii şi că, din Codul Penal ai făcut cornete de seminţe şi că, taman acuma, pe praful ăsta, unii nu te mai "iubeşte şi te vrea”. 

Eu nu vreau să te supăr aşa de rău, dar iacă-tă ce zice presa: "Un bărbat din Ploieşti, în vârstă de 40 de ani, a fost condamnat la 17 ani de închisoare, după ce a fost acuzat că a tâlhărit o femeie, în luna octombrie a anului trecut. Marinela D. se întorcea de la serviciu şi a fost atacată de Nicu F., pe strada Râfov. Acesta a lovind-o şi i-a smuls geanta de pe umăr. 


Chemaţi imediat de victimă, poliţiştii l-au găsit pe tâlhar ascuns în mărăcini. Bărbatul nu a putut justifica de ce are asupra lui cartea de identitate, telefonul mobil şi legitimaţia de serviciu a femeii. În timpul anchetei, Nicu F. a spus ca nu ştie în ce condiţii au ajuns bunurile părţii vătămate asupra sa, întrucât el dormea”... hihihi, hohoho, hahaha! Să fi aranjat o licitaţie, un contract de asfaltare, o modernizare a unei instituţii bugetare - fraierul de el - şi, acum ar fi fost liber. Sau măcar consilier, deputat ori senator!

Back To Top