Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Pamflet

FMI a ajuns la fundul sacului

Sunt destui români care înjură de mama focului când aud numele Fondului Monetar Internaţional. Cele mai crunte decizii de închidere a unor uzine, fabrici sau apariţia unui puhoi de şomeri au fost de prea multe ori asociate cu “directivele” care ar fi venit dinspre FMI. Cum ne stă nouă bine, iată că acum a venit vremea să ne bucurăm pe deplin şi de faptul că a răposat şi mândreţea de capră a vecinului FMI. Pentru că nu mai are bani de dat cu împrumut, Fondul Monetar International (FMI) a anunţat că va începe să vândă 191,3 tone de aur, pentru a strânge resursele necesare acordării de împrumuturi. Urmează mobila, limuzinele şi - de ce nu ? - sediile! Dar, pe de altă parte, faptul că au tot acordat împrumuturi – care se dau înapoi frăţioare, başca dobânda care nu-i deloc mică – ar trebui să însemne că foştii colegi ai lui Theo zis Stolo au vândut la capul gol şi că acum au rafturile şi tejgheaua goale de câţi muşterii au dat năvală pe acolo. Un DNA, ceva mascaţi, vom vedea, oare, că intră la FMI şi strigă, în lumina camerele, „friz, madăr facăr”?

Postirea – sport naţional

Pentru cei credincioşi, postul este o bună ocazie pentru a-şi încerca tăria credinţei. Oricum o vor da, pe praful de acum cam greu să speri la “ceva de dulce”. Nici a ţine post după cum scrie la carte nu este chiar pentru toată suflarea. Nici nu a început bine perioada postului şi “producătorii” din pieţe au pompat la greu în preţurile pentru barabule, curechi şi alte care ar fi fost bune pentru această perioadă.

Adelu a devenit din ce în ce mai mic! Dar are o lance. Cam Ponta, dar bună!

Tulai, Doamne, cât adevăr a spus Băsescul când a glăsuit: “Adrian, nici nu ştii cât de mic începi să fii!”. Iată că, în săptămâna ce tocmai a săvârşit întru istorie, aveam să aflăm că neînfricatul Adrian Năstase a fost nevoit să facă tot felul de giumbuşlucuri pentru a se păstra cât de cât la masa celor mari şi tari din politica PSD-ului, cel care trăieşte din amintirea lui nea Nelu precum nepotul loază din pensia bunicuţei. Uşuit din Bucureşti d-alde Vanghelie, luat în braţe de urgenţă de către neînfricatul don Mircea de la Prahova, avea să justifice mătrăşirea pe uşa din dos cam aşa: “Am hotărât să nu mai candidez pentru că nu doresc să fiu un figurant într-un scenariu care este şi prost scris şi care după părerea mea duce la nişte decizii greşite. Mecanismul instituţional este complet dat peste cap. Vorbim despre cu totul alt partid şi despre o organizare care are ca scop un anumit tip de aranjamente între anumiţi lideri. Cum nu am o miză personală, nu am de gând să dau sentimentul că vreau să mă bat cu colegii mei la Congres”. Nu, cum să facă Adelu aşa ceva? El care a fost întâiul vânător şi primul pescar al ţării?! Care a moştenit paişpe broboade de la mătuşica Tamara? Nu, nu, nu – de trei ori nu! El are alte metode şi prinţipuri. A lăsat puşcociul în cui, dar a folosit lancea. Cu un vârf cam Ponta, dar ce mai contează când Geonache a fost biruit?

Deputatul Sava are avioane-n cap. Nu se ştie dacă-s Boeing sau Jumbo Jet!

Avioanele lui Sava nu par să fie nici escadrile de F-18 şi nici măcar Suhoi sau MIG-uri. Deputatul democrat-liberal de Ploieşti Andrei Sava susţine construirea, la Strejnic, a unui nou aeroport internaţional care să deserveasă Bucureştiul, pedelistul fiind de părere că această amplasare ar conduce la o mai bună fluenţă a traficului aeroportuar din oraşe mari ca Braşov şi Ploieşti, contribuind astfel la un grad superior de dezvoltare locală şi regională. „Susţin proiectul de construire a unui aeroport internaţional pe centura oraşului Ploieşti, la Strejnic!”. Unii au râs de s-au tăvălit pe jos, alţii au ridicat geana, dar cei mai pragmatici susţin că este o mare oportunitate pentru judeţ. Păi acesta va fi situat la un pas de viitoarea autostradă, la o aruncătură de băţ de DN1, de Sinaia şi Braşov, la nici 30 de minute de mers cu maşina pe autostradă! Dacă mai punem la socoteală infrastructura, logistica, depozite, tranzit, comerţul – se poate spune că Prahova va da o mare lovitură. Deocamdată avioanele zboară doar în mintea lui Sava şi să sperăm că nu va trece mult timp până când ele vor zbura şi pe cerul prahovenilor.

Vânătorul a căzut în laţ

Reprezentanţii Asociaţiei Vânătorilor şi Pescarilor Prahova au găsit zeci de laţuri puse în pădurea de la Stejaru, lângă comuna Brazi. După un timp, un bărbat a fost descoperit că era preocupat să verifice respectivele capcane. Poate se minuna sărmnul că a dat peste acele laţuri, aşa, din întâmplare, fiind deranjat în meditaţiile sale cu privire la determinismul – capcană – braconier – vânat – friptură! Braconierul filosof a descoperit că aplicaţiile practice ale sistemului său de gândire dau roade din moment ce într-un laţ se prinsese o căprioară de peste 20 de kilograme, pe care intenţiona să o vândă. Acum a apărut o altă dilemă, tot filosofică, de data aceasta pe coordonata „urmărire penală” în contextul libertăţii!

Vremea a ciufulit teatrul “Ciufulici”

După ce se hâţână din toate închieturile la trecerea fiecărui tramvai, iată că acum bătrâna clădire suferă şi de alte boli. Din cauza zăpezilor abundente şi a ploilor din această iarnă care au afectat destul de puternic clădirea în care îşi are sediul teatrul “Ciufulici”.  Să vedem cum se va “simţi” după furtunile – care se anunţă – în această primăvară. Să sperăm că nu va fi şi mai ciufulit!

DNA Prahova, arată că lucrezi! Că despre anchete finalizate n-are rost!

Lume bună, lume bună, ştiaţi că şi la noi, la Prahova, avem o secţie a DNA-ului? Adică a celor care ar fi trebuit să mănânce corupţii pe pâine, de dimineaţă şi până seara? Ca să vadă mătuşa Kovesi, Zeus şi ţara că pe la DNA Prahova nu se doarme. Am aflat că procurorii Parchetului Anticorupţie Prahova încearcă, sărmanii de ei, să afle în ce buzunare au ajuns banii care ar fi trebuit să asigure repararea celei mai aglomerate căi ferate din România, Câmpina-Predeal. Lucrările au început în urmă cu mai bine de doi ani şi ar fi trebuit să fie gata – cu tăiere de panglică şi sobor de preoţi – prin luna august, anul acesta. Cei care au dat cu banul în rambleu, traverse sau şinele de tren ar fi trebuit să caşte ochii cât mai bine cui dau pe mână treaba respectivă şi să încredinţeze lucrarea respectivă către firma austriacă Porr. Care o fi ea de specialitate, dar din păcate pentru noi este specializată în… şosele.

Porumbeii trimişi de Cireşica au vrut să salveze Parlamentul. Dar n-au trecut de jandarmi

Că tot vedem toată ziua tot felul de ştirişti care fac promotion – moca, desigur – pentru tot felul de baragladine din zona off show de cartier, iaca mişcare de advertising. Ce-i drept, şi pe mâna unora care văd în “DD în direct” pe tata şi pe mama TV-ului sau presei aşa zis mondene! Patru vrăjitoare trimise de vrăjitoarea Cireşica au stropit porţile Parlamentului cu “licoare descântată pentru a îndepărta răul", reclamând că nu au fost lăsate de jandarmi în interior din ordinul “oamenilor mai mari, străpunşi de flacăra violet". Vrăjitoarele Roventa şi Isaura din Buftea, Geanina şi Samira din Bucureştii Noi au venit în faţa Palatului Parlamentului având sarsanale şi coşuri cu flori, ghiocuri cu “apă plesnită", cu intenţia de a stropi în cinci colţuri secrete ale clădirii, pentru a desface “făcăturile". Care, desigur, nefiind ajunse acolo tocmai de capul lor, au zis DD-ilor din presă care le-au luat în seamă: “Noi am fost trimise special de vrăjitoarea Cireşica pentru a îndepărta răul. Sunt cinci colţuri, în care sunt cinci făcături. Chiar dacă noi ştim cine a făcut aceste cinci făcături, noi nu avem voie să spunem. Noi am venit special pentru a stropi acele colţuri", a explicat una dintre ele. Păi ar fi spus ele mult mai multe şi despre alte făcături, dar îi stricau exclusivitatea lui Diaconescu seara, la emisiune!

Prima casă încă nu-i a noastră

Ca tot românaşul visăm fiecare dintre noi la “cei patru pereţi ai noştri” şi, desigur, la celebrul “acoperiş deasupra capului”. Iată că nu prea sunt aşa cum ar trebui. Patronatele au solicitat Guvernului un plafon de garantare pentru “Prima Casă" de un miliard de euro si propun construirea de locuinţe sociale printr-un program guvernamental care să includă TVA zero şi încheierea de parteneriate public-private. Premierul a anunţat că limita garanţiilor prin “Prima Casă" va fi menţinută la 60.000 euro pentru locuinţe deja finalizate, dar va fi majorată la 70.000-75.000 euro pentru case care urmează să fie construite, pentru imobile noi urmând să fie majorat şi plafonul total al garanţiilor care este deja mai mic, de 700 milioane de euro faţă de anul trecut, când plafonul a fost de un miliard de euro. Ce bine ar fi ca “factorii decizionali”să fie puşi în situaţia să stea cu chirie. Să vezi cât de bine se vor mişca toate…

Castelul Pelişor poate fi vizitat doar cu programare. Spălaţi pe dinţi, cu unghiile tăiate, pantofiI lustruiţi…

Castelul Pelişor va putea fi vizitat doar de miercurea până duminica, doar cu programare făcută cu cel puţin o zi înainte şi numai de către grupuri de minimum 20 de persoane. Conducerea Muzeului Naţional Peles a luat această măsură din cauza scăderii numărului de vizitatori din ultimele săptămâni. Oh, unde sunt vremurile când puzderie de şoimi ai patriei şi cohorte de utecişti viziatau Doftana? Că de Pelişor sau alte alea…

Banana care te “face” la dinţi

Să vă mai aud cântând pe vreunul chestii de genul “Roxana, te spun lui mama// Că mi-ai halit banana...” sau altele de genul „pică pară mălăiaţă în gura lui nătăfleaţă!”. Medicii spanioli recomandă consumul alimentelor care au o concentraţie mai scăzută de zahăr. Ei spun că, dacă sunteţi un mare consumator de banane sau pere, riscaţi ca dinţii să vi se carieze mult mai repede. Aşa reiese dintr-un studiu realizat de medicii de la spitalul Ruber Dental din Madrid. Dacă România este o ţară despre care unii spun că ar fi… bananieră, abia acum s-ar putea explica totala lipsă de educaţie în domeniul stomatologiei. Cât despre studiul respectiv, poate fi combătut cu brio doar după o simplă punere în temă cu o mare parte a politicienilor de pe la noi. Nu prea au aşa de mulţi dinţi lipsă, că doar ştim la câte banane ronţăie domniile lor. Cât despre perele ce le tot pică-n guriţă ce să mai zicem? La ei parcă au un efect invers şi le cresc câte trei rânduri de dinţi, ca la rechini!

Un fleac… au fost murate nişte picturi… inestimabile!

Inundaţiile au făcut ravagii nu numai prin casele oamenilor dar şi prin locuri care n-ar fi trebuit să ajungă la voia stihiilor naturii. Biserica mănăstirii Zamfira a ajuns să fie afectată de infiltraţiile care pun în pericol pictura realizată de Nicolae Grigorescu în urmă cu un secol şi jumătate. Gigi, te rugăm, scoate-ne din rahat, că dacă aşteptăm Ministerul Culturii...

Vremuri, vremuri deloc bune

La sfârşitul lunii decembrie, în Prahova, numărul salariaţilor era de circa 176.000. Adică, mai putin cu aproape 1.900 de persoane faţă de luna precedentă. Totodată, s-au înregistrat reprofilări în câmpul muncii. Nu au fost înregistrate la ITM Prahova dintr-un simplu motiv: încă nu s-a legalizat, în convocatorul ocupaţional, meseria de spărgător de lunetă cu scopul de a se ciordi radio-casetofonul.

Etnobotanicele – la puricat

Poliţiştii ploieşteni au vizitat cele şase magazine care comercializează – auzi expresie – “plante etnobotanice”. Aceştia i-au inştiinţat pe patroni că “marfa” lor a fost interzisă şi că ea ar trebui distrusă în maxim 10 zile. Sau fumată, în funcţie de patron...

Cosma zice, tună şi fulgeră.

Irefutabilul, genialul, unicul preşedinte al CJ Prahova este tare supărat. Supărat pe cei care au gândit şi propus o nouă reorganizare a ţării. El spune despre iniţiativa legislativă care propune înfiinţarea a 16 regiuni de dezvoltare că “este făcută cu furca!". Păi, n-avem noi, încă de Mihai Viteazu, cele trei mari regiuni istorice? Iar dacă avem asta nu mai trebuie decât un buzdugan cu trei peceţi, că pe Conducător ştim de unde să-l luăm. Numai să nu-l duceţi pe la Şelimbăr. Şi cât o fi de fin cunoscător al limbii macaronarilor să nu îndrăzniţi să spuneţi vreodată “Basta!”.

Ponta este copilul minune al PSD Prahova

Victor Ponta a fost coordonator politic al organizaţiei Prahova a PSD. Motiv pentru care clanul pesedeilor prahoveni a făcut piruetă, l-a cules pe Adelu de pe drumuri şi au dat cu votul în Micuţul Titulescu! Aferim, ce orientare şi fler au câte unii! Tot în barca aia bună se regăsesc.

Golea plăteşte

Comisia Europeana ar decide activarea clauzei de infringement impotriva României, pentru deşeurile petroliere. În Prahova avem 23, iar mai mult de jumătate dintre acestea aparţin rafinăriilor Vega Ploieşti şi Steaua Română Câmpina. Firme care mai există doar pe hârtie, aşa că la Cremeneal cu Românica. Iar de plătit tot Golea o să plătească, nu nesimţiţii vinovaţi!

Peste 5.120 de ani de boală

Salariaţii prahoveni sunt cu boala pe ei de nu se mai vede doctorul de pacient! Asta ar fi, la o socoteală simplă, explicaţia faptului că într-un singur an prahovenii au avut  5.128 de ani de... concedii pentru boală!

Tribunalul Prahova, la cerşit de… judecători

Tribunalul Prahova ar fi de acord să se plângă celorlalte instanţe din ţară pentru a-i descoperi pe judecătorii dispuşi să-şi exprime acordul pentu o eventuală delegare, detaşare sau transfer la Ploieşti. Loc unde îi aşteaptă ceva de vis: câteva TIR-uri cu dosare, o colcăială şi coterie de nu se mai ştie clar care-i infractor, poliţai, avocat, procuror sau judecător. Başca o şandrama care stă să-ţi pice-n meclă dacă va bate un vânticel mai nervos.

Pensionari visează la bilete. Dar cine să le dea?

Cele aproximativ 200 de persoane vârstnice din Ploieşti care au participat la o întâlnire cu prefectul şi primarul Andrei Volosevici au dorit să vadă şi ele ceva mai multă mişcare în zona deszăpezirii trotuarelor din municipiu (care s-a rezolvat de la sine, că măria sa ploieşteanul nu se compromite cu aşa ceva!). Pensionarii visează şi ei la ziua când vor avea, din belşug, bilete de tratament dar şi o siguranţă mai mare pe stradă sau în casă. Păi n-au Discovery Travel, lacăte şi yale?!

Presa zice că ar fi bine. Dacă n-ar fi aşa de rău!

Gândul: "România expirată are nevoie de 40 mld. euro ca să nu rămână fără curent, căldura şi drumuri".

Căsătoria de weekend costă. La Bălţeşti

Bălţeştenii care au de gând să-şi oficieze căsatoriile în zilele de sâmbătă sau de duminică sunt nevoiţi să plătească o taxă locală în valoare de 50 de lei. E şi normal. Dacă-l deranjezi pe edil în uichend, ce-ai vrea: să-ţi facă şi cadou o casă nouă?!

Să tot fii pârnăiaş

Unii penali (sau nu) care ajung la pripon pot să spună că nici la mama lor n-au avut “aşa condiţie”. Cică pe la ocnă ar trebui să fie drept condiţii minime obligatorii: televizor în cameră, căldură, iar dacă se poate, chiar şi cantină pentru puşcăriaşi. Başca room-service şi alte cele că de masaj ori alte alea se descurcă ei şi acum! Aşa că ar cam trebui să se facă liste de programare pentru a fi “cazat” la pripon.

Ce-i nou? Nimic!

Drumul spre Cheia s-a rupt, iar la Cornu pică stânci. Ferma şi ouăle sunt în afara oricărui pericol. Uf, ce uşurare!

Dar programări la cimitir nu se fac?

Schema de personal a fost redusă, cimitirul Eternitatea a mai rămas cu un singur gropar. Omul se descurcă, şi el, cum poate, abia face faţă. Face şi ore suplimetare, dar ploieştenii se încăpăţânează, neavând altceva de făcut, şi mor. Pe capete!

Viceprimarul din Brebu a fost uşuit. De bun ce era?!

Scandal şi mare hâră pe la Brebu. De mai multă vreme, viceprimarul Adrian Ungureanu le cam stătea-n gât. Ei bine, cu o oareşcare forţare, problema s-a rezolvat. În Consiliul Local al comunei Brebu, pac–pac, zece voturi ale celor prezenţi, care au susţinut proiectul de hotărâre al primarului Dumitru Comăniţă, iar vicele şi-a pierdut funcţia!

Anunţuri fantomă la Câmpina

Unii spun că Primăria Câmpina va scoate la licitaţie terenul de 85.778 mp de pe Platoul Muscel şi, conform legii, ar fi fost obligată să promoveze în mass-media intenţiile sale cu privire la această licitaţie. Tot cei spurcaţi la gură zic despre licitaţie că n-ar fi de găsit, ca anunţ public (la gazete) pe nicăieri. Beeeeei, răilor, dacă ştie cine trebuie, dacă au scos, totuşi, o ediţie de colecţie şi au publicat un anunţ la gazeta de perete a şcolii, tot nu vă este de ajuns?! Firma Soceram, care aparţine miliardarului Mihai Anastasescu, a anunţat oficial intenţia de a participa la licitaţie. Vedeţi? Ea de unde ştie?!

Vlad Oprea a descoperit, şi el, că Sinaia arată prost!

Cu toate că unii strâmbă din nas când aud despre edilul sinăienilor, iată că el este de veghe la hotarul administraţiei locale. A anunţat că este nemulţumit de modul în care se curăţă străzile, după ce a văzut trotuarele şi stăzile pline cu apă şi zăpadă. Apoi s-a retras la cine ştie ce alte treburi mai importante.

 

Back To Top