Categorie: Pamflet

Dragi copii, prieteni şi prietene de pe Facebook, să zicem, şi nu numai. Această povestioară de pe mare nu o s-o găsiţi niciodată în săptămânalele afiliate grupului Asesoft, pentru că deontologia le împiedică să fie atât de atente la micile gheşefturi ale trustului, fiind ocupate cu probleme mult mai importante, cum ar fi criticarea pedeleului la comandă. Aşa că, pentru că ei nu scriu, ne revine nouă sarcina ingrată de a vă informa că în portul ăla mic de la Constanţa a acostat, acum câteva luni de zile, un vapor mare.

Corabia respectivă, aşa cum bănuiţi, nu era nici pe departe goală, ci mai degrabă plină cu nişte componente electronice provenite, să spunem, din China. Poporul frate ne-a trimis, pe bani, nouă, românaşilor, un vapor cu subansamble numai bune de vândut în, să luăm aşa, la întâmplare, oraşul Ploieşti. Şi pentru că în oraşul Ploieşti nu se pricepe nimeni la asamblat calculatoare, în afară de firma pomenită mai devreme, e de la sine înţeles că trustul avea şi o comandă în minte, că doar nu te apuci, de nebun, să vâsleşti din China până la Românica, având cala plină de componente de calculator, nu? Se pare că aceste componente trebuiau montate pe nişte calculatoare ce urmau să fie achiziţionate de stat, că doar statul te înalţă şi devii, peste noapte, un prosper om de afaceri. Zis şi făcut: trustul a cumpărat din China marfa şi a venit cu ea la Românica. Numai că socoteala din târgul de la Beijing nu s-a potrivit cu aia de la minister, de la Bucureşti, astfel încât Asesoftul a rămas cu marfa în cală, nevândută şi tristă. Mai trist decât componentele Kimir Intel Sen a fost patronul societăţii noastre ploieştene, care, de nervi, a început să lovească şi mai mult în portocalii ăştia care nu îi onorează lui comenzile, aşa cum fusese obişnuit cu roşii, de exemplu. Povestea noastră antipedelistă continuă în săptămânalele şi cotidienele de serviciu. Sub formă de interviu sau pseudo-anchetă jurnalistică antipedele’, că se poartă anul ăsta.

Mircea Cosma promovează judeţul în Europa. Cu ziarişti şi angajaţi ai CJ Prahova

Sub posibila egidă „Zilele Vămii Româneşti Deschise pe Bani Publici de la Consiliul Judeţean”, un autocar şi trei microbuze au demarat, luni, în trombă, având o destinaţie precisă: Bruxelles. Şeful de la Consiliul Judeţean Prahova, Mircea Viteazul, a plecat în Europa cu misiunea promovării Prahovei la capitala UE. În autocarele cu turişti pentru UE şi-au regăsit locul şi câţiva ziarişti de la Rompress, Republicanul, Prahova şi alte câteva instituţii ale presei libere şi echidistante din judeţ. Transportul şi cazarea se va face, din câte ştim, pe bani publici. Nu ştim cum va promova Ioana Zoica de la Rompres, de exemplu, Judeţul Prahova, (poate din postura de ofiţer al Serviciului Român de Informaţii), însă vă putem spune că, pe foamea asta, probabil că ziariştii se vor gândi de două ori mai mult când îi pune necuratu’ să îl critice pe Voievod Mircea Cosma. Pentru promovarea Prahovei la Bruxelles, turiştii pe bani publici se vor plimba într-o seară la Budapesta, încă o zi la Berlin, după care la Viena, unde nemţălăii ăia de-abia aşteaptă să le povestească nea Mircea despre Drumul Vinului, Autostrada Voievozilor şi Culmea Deontologiei la jurnaliştii prahoveni. Jawoll, voievoade, aşa se face imagine, nu ca ăla micu’ de la Ploieşti, care e înlocuit în toate excursiile de viceprimăriţa Cătălina Bozianu, ce se va lăuda, la finalul mandatului său de viceprimar, cu sute de sesiuni de shopping prin toate colţurile lumii. Pe banii ploieştenilor, desigur!

Avem şi pedelişti în rubrica asta. Pentru echidistanţă.

Doamnelor şi domnilor, stimaţi contribuabili, reporterii de la departamentul monden al APH revin în forţă, după o şedinţă de shooting în tufişurile din faţa primăriei Băicoi, de unde se văd foarte bine o grămadă de scene de amor. Dar ce amor, că e mai mult omor, stimaţi cititori! Bârfa asta toxică despre edilul şef de la Băicoi, ne scuzaţi!, începe pozitiv, şi anume cu doamna edil, despre care invidioasele alea de femei din Băicoi spun că e frumoasă de pică. De pică tot timpul câte o smetie din partea lui Stătescu, care o mai acuză, din când în când, de curvisme, ţaţo, că mor acum şi să nu mai apuc să termin bârfa asta! Aşadar, stimaţi cititori, când nu e fardată de soţul ei iubitor, doamna primar are preocupări de business. E atât de implicată fata asta în afaceri, încât gurile rele şi spurcate din Băicoi ne-au şoptit că au fost nenumărate situaţii în care sex-simbolul băicoian, ne scuzaţi, adică doamna soţie a edilului-şef, se mai încuia la ea în firmă cu nişte furnizori, ca să aprofundeze facturile. Din cauza acestor aventuri contabile, primarul Stătescu cică îşi mai fardează nevasta şi, probabil, îi mai aminteşte, printre upercuturi, că a făcut-o doamnă primar, dintr-o pârlită de ospătăriţă. Despre aceste aventuri amoroase demne de ziarele alea răutăcioase de tip tabloid vă vom povesti într-o ediţie viitoare.

Titanic fals

Back To Top