Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Pamflet

Viorel Cataramă a fost exclus din PNL

Viorel Cataramă a fost exclus din PNL de Consiliul Naţional Executiv al partidului, la propunerea Biroului Politic. Decizia a fost luată cu 39 de voturi “pentru", şase voturi “împotrivă" şi patru abţineri. Ce vremuri erau cândva… când Viorel era mare şi tare, iar tot omul visa să-şi mulţumească nevasta. C-o saltea Relaxa! 

Caii la fereastră

“Cal mare, cal mic, cal negru, cal alb… cal troian” – o dizertaţie existenţialo-filosofică a la Michael Dietrich. De duminică, pe la prânz, la o televiuziune – da, da, avem şi aşa ceva prin Prahova – unde n-am înţeles cu cine se certa nenea Michael pentru niscaiva drumuri şi caiete de sarcini. E foame de bani băieţi, dar nici chiar aşa, să stricaţi tihna celor patru-cinci oameni care au adormit cu telecomanda în mână privind aiurea la TV!

Fericirea nu-i adusă de bani, când vorbim de nea Nelu

Brandul nea Nelu avea să spună cândva, cam pe la al treilea sau al ţâşpelea său mandat că este „sărac şi cinstit”. Ulterior, analiştii şi „o parte a presei” - deoarece pe vremurile alea nu existau moguli – aveau să spună că poţi să fii, la fel de bine, şi sărac dar şi necinstit, leneş, puturos de trăzneşte pământul de sub tine. Şi unii mai cu moţ ziceau că poţi, tot la fel de bine, să fii putred de bogat şi cinstit. Teorii care se potriverau de minune – ca şi acum – cu românul rupt în fund şi lihnit de foame. Iată ce aveam să mai aflăm zilele astea. Culmea că nu-i de la nea Nelu care a Găurit Drapelul. Potrivit unei complexe formule economice dezvoltată de doi profesori, o abundenţă mai mare mai degrabă afectează decât creşte sentimentul de bunăstare al unui popor. Profesorii cu pricina n-au fost în Coreea de Nord şi nici n-au făcut „ucenicia” cu d-alde nea Nicu Ceaşcă, dar au un iz care aduce izbitor cu vremurile acelea. Pe baza unui model matematic, cei doi economişti susţin că odată ce un stat ajunge la un standard rezonabil de viaţă poate obţine doar mici beneficii din creşterea averii populaţiei sale. De fapt, persoanele se vor simţi mai prost pe măsură ce naţiunea devine mai bogată. Profesorii Curtis Eaton si Mukesh Eswaran susţin că pe măsură ce ţările devin mai bogate oamenii se concentrează mai mult pe simboluri de statut fără importanţă precum haine de firmă şi maşini scumpe.  Acuma ştim de ce de la Petre Roman–Ciorbea-Văcăroiu- Bombonel şi până azi, la Boc, nu prea am avut parte de o creştere a bogăţiei, dar ceva este şi mai sigur: ei toţi ne-au iubit şi ne iubesc! Păi, dacă nu ne-ar fi iubit, nu ar fi făcut tot ce se poate ca fiecare dintre noi să ne îmbogăţim şi să fim aşa de trişti?! Uite că nici bogaţi nu suntem, iar fericirea tot un concept şi iluzie a rămas!

Pe cale de consecinţă… n-avem încredere în Justiţie

“Actul de justitie este, în esenţă, un serviciu public. Pe cale de consecinţă, era normal să fie cerută şi părerea beneficiarilor, adică a justiţiabililor, printr-un sondaj, vizavi de activitatea noastră", spunea, de curând, la analiza activităţii Curţii de Apel Ploieşti, preşedintele instanţei, magistrat Valentina Gheorghe. Ca un făcut, sondajul urma să fie efectuat în luna septembrie 2009. Dar tocmai atunci… avea loc protestul magistraţilor. Culmea ar fi fost ca tocmai când justiţiabilul era scos în şuturi din instanţe – pe motiv că niciun magistrat n-avea chef de muncă – să mai fi “sondat cu privire la “încrederea” în Justiţie. Să fi văzut atunci cum ar fi crescut… ponderea ştirilor de la ora 5 legate de “încrederea în Justiţie”. Dar, tenacitatea magistratului prahovean este proverbială.  “Nu am renunţat, însă, la idee, dar ne-am gândit că nu ar fi fost oportun să realizăm acest chestionar în perioada imediat următoare protestului – lunile octombrie, noiembrie şi decembrie - fiindcă nu se stinseseră încă ecourile protestelor. Însă, cel mai târziu în luna martie, va fi lansat". Aşa că pe final de lună martie o să avem parte de o acţiune care ne va lămuri cât e bine stăm în relaţiile cu Justiţia. Asta aşa, de amorul artei şi al bifării unui mare punct din agenda mai marilor de la C.A. Ploieşti. Succesuri!

Petroliştii din Tinosu - mai tari decât JR Ewing!

Unele instituţii şi organe habar n-au că există pe lumea asta şi nişte ecologişti… din născare. Oameni care adună fierul, ţevile sau orice obiect de metal de pe câmp. Din grijă pentru natură, nu?! Aşa s-a făcut că patru persoane au fost prinse în flagrant, în timp ce tăiau o conductă de petrol situată în punctul de traversare peste râul Prahova. Ei tăiaseră cu un aparat de sudură autogen mai multe segmente de ţeavă şi elemente de susţinere a acestora, componente ale conductei magistrale care era folosită în trecut la transportul produselor petroliere. Acum, pe acolo nu mai există picătură de ţiţei, iar fiarele şi rugina de pe ele ar putea să declanşeze o crimă ecologică, nu? Oamenii respectivi având grija faţă de natură în sânge au zis că trebuie să facă şi un pic de activism ecologic. Nu s-au legat cu lanţuri de ţevile respective, ci au zis că au nevoie şi de un pic de adrenalină. Başca un fel de recompensă de la firmele care – şi ele – colecţionează astfel de “agresori” împotriva naturii sub acoperirea unor firme de colectare a fierului vechi.

Moartea căprioarei l-a băgat la pripon

Meseria de braconier este palpitantă. Mai ales când ai de-a face cu mistreţul sau ursul, dar oare la fel o fi când ai de-a face cu o căprioară? Un nenea din Gornet Cricov a recunoscut că a braconat două căprioare. Animalele aveau un mare defect: plăceau prea mult braconierului. Mai ales pe grătar. Se pare că ele au nu l-au muşcat sau nici că l-ar fi agresat, dar asta nu le-a fost de folos. Vânătorii au găsit blănile celor două animale îngropate în grajdul din curtea casei braconierului. Poate că vroia să le cloneze?! El riscă ceva ani de pripon, dar mai trebuie să dea şi 9.000 de euro despăgubire pentru căprioarele pe care le-a vânat ilegal. Scumpe foc, dar ce nu face omul pentru o pastramă bună?!

Italienii de la Hipodrom - luaţi la trap?!

Zilele trecute ne aşteptam să vedem un mare scandal pe la Hipodromul din Ploieşti. Jandarmi, poliţie şi pe italieni baricadaţi în Hipodrom, ameninţând că îşi fac un autodafe, că pun caii pe grătare, că ridică baricade din cataragele şi tractoarele duse – cică – pe bani grei, că îl pun pe Ulise, cu dinamita la brâu, în faţa porţilor. Dar nu a fost să fie. Unii dintre iubitorii de curse ar fi pariat că macaronarii se vor agăţa, cu disperare, de cine ştie ce chichiţe avocăţeşti şi că nu se vor lăsa duşi de pe câmpul şi ruinele fostului Hipodrom. Broscarii, cât or fi de mari inventatori ai Mafiei sau Cosa Nostra, habar n-au că pe aici, pe malul Dâmbului, avem liceul de jmecheri, iar Academia… desigur, la Bucureşti, pe malul Dâmboviţei.

Nea Mircea este adevăratul fiu al Mamei Omida

Credeaţi că scăpaţi de o ştire cu nea Mircea? Şi noi! Dar când auzi, afli, iei cunoştinţă de faptele sale de vitejie, nu ai cum să ratezi, să te faci că plouă... Staţi liniştiţi, nea Mircea nu deţine secretul teleportării, al transformării metalului obişnuit în aur (deşi ar fi unii care ar jura că ar fi ceva) sau al vaccinului contra cancerului. Ei bine, iată că „il prezidente” ne anunţă, referitor la criza de acum, că "aceasta este cea mai uşoară dintre cele trei crize pe care le-a traversat Romania, din secolul trecut încoace, deci Prahova va ieşi din ea în 2010". Tare de tot! Să nu ziceţi, băi cârcotaşilor, că nea Mircea ne abureşte sau că nu ştie ce spune. Păi criza asta nu şi-a rupt ea dinţii la nea Mircea? L-a lovit ea, aşa de tare cum se crede, pe nea Mircea? Aş, că ştie El, nea Mircea, ce zice, când zice şi ce zice!

Măcar de Paşte să mănânce şi gura lor

Destul de multe necazuri au unii oameni şi de aceea pentru ei ar fi bine ca Paştele să fie de câteva ori pe an. Măcar aşa vor vedea şi ei pe mesele lor câte ceva de-ale gurii. Reprezentanţii Crucii Roşii Române–Filiala Prahova se pregătesc pentru o nouă distribuţie de alimente pentru persoanele nevoiaşe din judet. Aproximativ 120 de familii prahovene vor primi unele produse alimentare necesare pentru prepararea mesei de Paşte. Li se vor dona faină, ulei, mălai, fasole, zahăr, pastă de tomate şi, sperăm noi, câteva ouă sau o bucată de carne de miel. Altminteri… tot în post or să rămână sărmanii respectivi.

ADPP la un pas de încăierare cu ISU

Adepepiştii, adică aceia care au grijă de iarbă, panseluţe, floricele prin oraş, au fost la pas de a da cu lopeţile şi cazmalele în mecla celor de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă. Nemernicii de la ISU şi-au parcat maşinile în parcul de la Sala Sporturilor din Ploieşti. Salariaţii ADPP veniseră să cureţe crengile de pe spaţiul verde şi au văzut că iarba era călărită şi distrusă, iar printre copaci erau parcate câteva zeci de maşini. Ele aparţin angajaţilor de la ISU care fuseseră convocaţi la o şedinţă în zona parcului. Cu tupeul bizonului care nu suportă nimic verde sau cât de cât amenajat, mulţi dintre ISU-işti au decis să parcheze direct pe spaţiul verde. Ca să le fie lor mai comod. Era mai aproape de intrarea în sala de şedinţă, iar gingaşele lor picioruşe nu suportă drumurile prea lungi.

Sânge contra potol

Ultimele zile au fost grele pentru cei care lucrează la Centrul de Transfuzii Sanguine din Ploieşti. Dar şi mai grele pentru cei care le-au deschis uşile, porţile sau venele pentru a dona sânge.Au fost zile în care, în doar patru ore de program, s-au prezentat şi peste 100 de donatori care au decis că-şi pot astupa foamea şi sărăcia cu o litră de sânge.

Guran sare la beregata lui Tiseanu

Preşedintele PNL Câmpina, Virgil Guran, crede că se toacă bani grei pentru nişte lucrări de asfaltare prin Câmpina. Ştie el ceva şi crede că asfaltul de acolo este precum mămăliga, dar asta nu înseamnă că şi ieftin. Ei bine, Guran a aflat că se pregăteşte asfaltarea unor străzi care au (mai) fost asfaltate şi anii trecuţi. Aşa că Guran a anunţat toată suflarea târgului cel însorit că la nivelul PNL s-a decis înfiinţarea unei comisii tehnice – cică ar fi formată numai din specialişti - care să verifice, aşa zice Guran, calitatea lucrărilor executate de administraţia locală şi să poată spune celor care-i întreabă dacă banii sunt cheltuiţi eficient. Şi dacă nu-i întreabă nimeni? Şi dacă Guran ar fi fost primar, tot la fel de specialişti ar fi fost? Întrebăm, nu dăm cu parul…

Apocalipsa se mai amână vreo 2.000 de ani...

... zice un fel de cutremuroloagă a italienilor! Ea ar fi prezis că sfârşitul lumii se va produce, fix,  pe 1 noiembrie 4006. potrivit unei cercetătoare de la Vatican. Sabrina Sforza Galitzia susţine că a descoperit o serie de indicii în pictura murală “Cina cea de Taină" realizată de Leonardo Da Vinci. Şi noi care credeam că-n pipi, ceai, lapte sau zaţul de cafea...

Dar cu săpun aţi încercat?!

Combaterea păduchilor cu ajutorul unor comprimate administrate pe cale orală este perfect realizabilă, se afirmă într-un nou studiu american, potrivit căruia medicamentul Ivermectin ar fi mai eficient decât loţiunile clasice. Americanii spun că în faţa rezistenţei tot mai mari pe care aceşti paraziţi au dezvoltat-o faţă de tratamentele clasice noul medicament reprezintă o alternativă terapeutică reală, eficientă în 95% din totalul cazurilor.

Isărescu ne dă veşti proaste

Invitatul de onoare al unei dezbateri, la Ploieşti, a fost chiar guvernatorul BNR, Mugur Isărescu. Întrebat care este soluţia la problema pe care o au zeci de mii de români care nu-şi mai pot achita datoriile la bănci, consilierul guvernatorului BNR a răspuns cam ca oricare bancher. Să i se ia ce are. Casa, maşina, gâtul, inima, ficaţii, rinichii. Că l-a mâncat… undeva să se împrumute la bancă tocmai când cămătarii sunt aşa de gingaşi. Deci, iacă ce ne zice Isărescu cel Veşnic Şef la BNR: "S-ar putea să vedem şi lucruri triste, s-ar putea să vedem şi oameni scoşi din case. Sigur că e important ca băncile să fie atente la această problemă socială, e important ca şi Guvernul să intervină în această chestiune, dacă poate interveni". Adică să o ia Guvernul înaintea băncilor?! Păcat că n-a fost Matusalem Vasilescu să ne calmeze şi să ne spună că totul este firesc şi normal. Aşa cum o făcea şi prin 1993, când ne zicea că-i normal ca dolarul să fie – ce vremuri – 300 de lei… d-ăia vechi, lume!

Jumătate dintre prahoveni trăiesc din mila statului. Restul din mila celorlalţi

Numărul prahovenilor care au încasat alocaţii, ajutoare de stat ori indemnizaţii diverse s-a dublat, în luna februarie a acestui an. Adică este ceva mai multă tristeţe decât în luna decembrie 2009. Să vedem ce va fi în toamnă...

Marketul cu belea

Viitorul hipermarket Kaufland, din Ploieşti, nici n-a plecat de pe planşeta proiectanţilor că a deranjat pe “beneficiari”. Locuitorii cartierului Carino, din Ploieşti – care îşi au domiciliul pe strada Alba Iulia - au strâns semnături în semn de protest faţă de intenţia de construire a unui hipermarket Kaufland în zona respectivă. S-or fi speriat de meaga-ultra-extra-ofertele cu bormaşini, ţurumpele şi obadeze. D-aia au dat ei o căruţă de bani pentru casele din zonă? Ca să kauflandeze oricine prin cartierul lor?!

Mizilenii vor avea parc. Şi la ce-i ajută?

Primăria Mizil vrea să toace 2,47 milioane de lei pentru un parc al teilor. Mizileanul cu maţele ghiorăind va fi fericit. Nici nu ştiţi cât de bun este ceaiul de tei, frunza de tei, aroma de tei… Uiţi de foame, de casa de chirpici şi că nu mai ştii când ai luat ultima oară salariul la timp!

Bidonul de apă nu-i laptop

Un student nord – coreean, dar care învaţă la Ploieşti, a anunţat poliţia că a comandat pe Internet două laptopuri si alte accesorii. La primirea coletului, tânărul a descoperit că a primit ziare şi un bidon din plastic, plin cu apă. Bună şi ea – mai ales pentru un nord-coreean! Doar că mai înainte de a ridica coletul de la oficiul poştal a achitat prin mandat poştal suma de 1 400 lei. Poliţiştii l-au descoperit pe ţepar tocmai prin Măcin. Era un tânăr de 21 de ani, care habar n-avea că-n Coreea de Nord ziarele şi un bidon de apă nu-s permise decât şefului Partidului Comunist!

Doi din trei români trăiesc mai rău decât anul trecut. Al 3-lea… deloc!

Nivelul de trai al românilor este din ce în ce mai afectat de criză, aia care, după nea Mircea Cosma, o să treacă anul acesta. Doi din trei românaşi spun, cu voce stinsă, cocoşaţi de datorii, că o duc mai rău decât anul trecut. Al treilea ar mai spune ceva, dacă ar mai fi în stare. Mai mult, 90% dintre români s-au declarat convinşi că şomajul va creşte în acest an.

Lukoil  se bate-n amenzi cu Garda de Mediu

De obicei dă cu gazu-n popor. Oficial este, încă, o rafinărie situată la marginea oraşului Ploieşti. Bună sau rea, atât ruşii cât şi românii şi-au făcut treaba cu ea. Până să tragă oblonul, ea mai merge, funcţionează şi se face că ar produce cu mare grijă pentru mediu. Cum calcă pe bec destul de des, iar ploieştenii s-au săturat de fiţele celor de la Mediu, mai o reclamaţie, o sesizare şi... pac! Amenda! De la începutul acestui an, Rafinăria Petrotel–Lukoil a fost amendată de trei ori. Comisarii Gărzii de Mediu Prahova au amendat rafinăria situată în zona de est a Ploieştiului cu 1,2 miliarde de lei vechi. Să nu credeţi că, gata, acum se va închide rafinăria. În fapt ar fi vorba de niscaiva investiţii de multe milioane de euroi. Care nu se vor face-n veci!

Păşunat pe bază de PV

Consilierii locali din oraşul Breaza au stabilit reguli stricte care trebuie respectate de proprietarii de animale – ovine, bovine, caprine – şi ce or mai avea ei pe lângă casă. Nimeni nu va mai avea voie să-şi trimită animalele pe păşunile oraşului dacă nu a semnat o roabă de acte, procese-verbale şi alte cele, din care să reiasă că au achitat dările către bugetul local.

Taxa de doctor. Pe chitanţă

Adio şpagă. Se introduce taxa. La vedere. Pacienţii care se vor duce la medicul de familie fără programare vor fi obligaţi să plătească o taxă, stabilită de doctor. Ouă, raţe, brânză – cum o fi să fie pe la ei pe acolo…

Plimbaţi prin Spania

O reţea de mafioţi punea ochii pe câte un moşneguţ sau băbuţă şi-i luau pe sus, la plimbare prin Franţa sau Spania. Chiar dacă la anii lor nu le ardea de plimbări. Unii erau lăsaţi pe câmpurile Loarei sau Alhambrei. Fără acte sau un chior la ei. Mafioţii le luau, în schimbul “grijii” faţă de tot ce aveau ei. Dar mai ales de case!

Medicul român se simte apreciat. În străinătate

3.000 de medici români sunt curtaţi de clinici din străinătate. Jumătate dintre ei au, deja, întocmite actele de plecare. Restul… şi le fac!

Videanu ne iubeşte. De nu mai poate

Ministrul Economiei, Adriean Videanu susţine: Guvernul a ajuns la concluzia că presa locala este mai obiectivă decât mass-media centrală. Motiv pentru care  vor urma şedinţe de Guvern în mai multe judeţe ale ţării.

Claie peste grămadă în grădiniţe

Copiii din grădiniţele din Sinaia vor sta precum sardelele în cutie. Înscrierile au început deja, încă de pe 1 martie, iar până acum numărul de locuri a fost cu mult depăşit. Directorii unităţilor preşcolare nu-i pot refuza pe părinţi, iar soluţia de compromis este chiar dublarea numărului de copii într-o grupă. Că sunt 30, hai 40, că merg şi câte 50 într-o clasă. Care pe cuie, care pe lustră. La grădiniţă să fie!

Încă un partid. Ei şi?

Uniunea Naţională pentru Progresul României este un partid nou. Cu oameni şi politicieni care sunt tot din cei vechi. În programul politic al acestui partid care se vrea a fi de stânga este cântat deja prohodul PSD-ului, considerat un eşec al politicii de stânga. Şi unde-i noutatea?!

Back To Top