Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Pamflet

După ce veţi parcuge textul următor, o să trageţi cu dinţii de viaţă. O să mergeţi mai des la doctor, veţi dubla numărul de genoflexiuni zilnice şi veţi aprinde mult mai multe lumânări la biserică, să vă ajute Dumnezeu şi să vă ţină în viaţă. 

Pentru că, dacă vă pune dracu şi muriţi, ca nişte inconştienţi, rămâneţi datori vânduţi la Veolia şi în lumea cealaltă şi în vecii vecilor, amin!, despre care cercetătorii în domeniu încă nu s-au edificat cam cât durează. 

Pentru că, stimaţi cetăţeni în viaţă, nu e bine nici măcar să mori, în ziua de azi. Păi uitaţi ce a păţit Gheorghe Năstăsescu, după ce a murit. Ce necaz pe capul omului! Fiul dânsului, care este în viaţă, poate să îi confirme spusele. Să începem aşadar, şedinţa noastră de spiritism, cu relatări din ambele lumi.

După ce că a murit şi nu era nici măcar racordat la reţeaua de apă, un ploieştean nu şi-a plătit apa la Veolia.

Nu-i aşa că v-am bulversat cu ştirea asta? Mie mi se pare strigător la cer! Poţi să şi mori de nervi. De fapt, scuze, omul deja a trecut graniţa asta. Amin! Gheorghe Năstasescu a murit. Dumnezeu să-l odihnească! Nu ştim dacă a trecut la cele veşnice după ce a citit factura de la Veolia, dar, oricum, nu a mai apucat să se minuneze de câte datorii acumulează după moarte. 

Fiul său, Victor, a rămas în viaţă, pentru a se enerva de situaţie. Într-o scrisoare trimisă la Veolia, fostă Apa Nova, omul îl roagă pe directorul general să oprească debitele apărute în urma neplăţii facturii de apă de pe numele tatălui său. Nu ar fi nici o problemă, să spunem, dacă ar exista măcar o bază reală de calcul. Principala problemă e că decedatul nu a beneficiat niciodată de un racord la apă. Mai mult de atât, din spusele fiului său, nu există racord de apă în curte şi nici pe raza a circa un kilometru. 

Nici contract de prestări servicii nu s-a încheiat între Veolia şi decedat, nici în viaţa asta, nici în cealaltă şi, ca atare, facturile pe care societatea de apă se încăpăţânează să le trimită cu regularitate sunt scoase din burtă. În situaţia de faţă, vă putem da un singur sfat, ca să nu rămâneţi datori vânduţi după ce muriţi şi să vă scoată executorul în stradă, deranjându-vă siesta de veci - vă daţi seama ce situaţie: Cu câţiva ani înainte de a muri, când simţiţi aşa, un dor de ducă, debranşaţi-vă de la apă, căldură şi lumină, ca să aibă timp Veolia să vă scoată din în baza de date. Nu mai contează că staţi în frig şi întuneric şi fără apă, dacă deja ştiţi ce vă aşteaptă. Muriţi în pace, deci, căci Veolia veghează pentru voi. Amin!

Back To Top