Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Pamflet

Incident mirositor în PNL, după ce primarul Ploieștiului a intrat în partid cu tălpile murdare de conspirație. Sediul s-a umplut de miros de conspirație. Unii membri și-au pus mâinile la nas, însă au existat și câțiva lingăi care au sărit să ajute, zicând că e o onoare să șteargă conspirația de pe tălpile primarului, cu mâinile goale sau cu propriul sacou.

Primarul s-a simțit mișcat, de fapt chiar zguduit, și a emis o nouă teorie legată de aceste conspirații care efectiv îl termină cu nervii capului:

„Faptul că am călcat într-o conspirație este o conspirație pusă la cale de forțe malefice care plimbă niște așa-ziși câini electronici prin fața sediului. Scenariul mi-a fost explicat clar de niște specialiști în intelligence pe care i-am cunoscut la coadă la covrigi. Încă ceva clar și sec aș mai adăuga, că mă grăbesc - intelligence vine de la inteligent, vă mulțumesc!”, a explicat primarul Andrei Volosevici care tocmai a călcat și într-un referendum.

Nota autorului: acest text reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Replicile personajelor sunt imaginare și nu sunt identificabile, în mod real, cu subiectul creației. SURSA: punctulpeignat.ro

Back To Top