Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Pamflet

Ce putea să facă prahoveanul în timp de criză? Să se distreze de Crăciun, de Revelion, de Sf. Vasile, de Sf. Ion, de Sfântul Aşteaptă şi cam atât.  Pentru că, după toţi sfinţii ăştia care au dat de băut la toată populaţia, a venit Fiscul.
Ho, ieşiţi de sub mese voi, ăştia cu impozitele neplătite, cu conturile blocate, nu vă mai bălăngăniţi pe scaun, potrivindu-vă funia, că se mai schimbă vremurile. Adică vin altele şi mai rele. 

Pentru a ne asigura din start că ne aşteaptă timpuri de cacao, Administraţia Finanţelor Publice Prahova a făcut exces de zel, lăudându-se cu un excepţional loc 3 pe ţară în topul administraţiilor fiscale care s-au chinuit să strângă lovele de la proştii de contribuabili. Mai pe scurt, după ce că au facturile neplătite din decembrie, trăind blocajul economiei reale din ţara asta de doi lei, peste micii patroni de IMM au mai venit şi şmecherii de la Fisc cu Sorcova, ca să închidă societăţi şi să blocheze conturi. Cu această ocazie, patronii micilor întreprinderi din judeţ, care se chinuie, zi de zi, să facă un bănuţ cinstit şi să îşi plătească din mica lor agoniseală dările la stat, au putut să transmită statului român binecunoscuta urare de Crăciun şi de Anul Nou: „Multă m--e!” 

Ştire mondenă. Cu Roberta. Anastase.

Continuăm Telejurnalul nostru în acelaşi spirit al sărbătorilor, cu bârfe întârziate despre politicieni. Valea Prahovei a fost, şi anul ăsta, cuibuşorul de nebunii al şmecherilor zilei. Sfânta noapte a Revelionului a fost serbată, aşa cum se cuvine, de stafful pedelist prahovean la hotelul Mara din Sinaia. Nu ştim dacă George Nastasia a aruncat, aşa, la mişto, cu petarde spre casa lui Cristi Burlacu, care locuieşte în această staţiune montană, ceea ce vă putem spune, însă, cu siguranţă este că rochia domnişoarei deputat Roberta Anastase a făcut furori în seara cu pricina, toată lumea fiind orbită de sclipirea ei metalizată, inclusiv tipa care ne-a dat nouă pontul ăsta, din invidie, desigur. Toţi protejaţii Robertei au făcut parte din stafful de distracţiei a proaspăt unsei şefe de la Camera Derutaţilor, Deputaţilor, ne scuzaţi!

PD-L pune la cale marea evadare pesedistă din Ilfov

Rămânem pe Valea Prahovei, tot cu pedeliştii, care săptămâna trecută au pus la cale o mare şmecherie. Printre şefii pedelişti s-a auzit un zumzăit care zicea că partidul va primi cu braţele deschise, săptămâna viitoare, toată organizaţia PSD Ilfov, din care cu onor fac parte mazilitul ministru Oprea, dar şi Anghel Iordănescu. Să le fie de bine, trăiască FSN, că ca el nimic nu e! Parol! 

Ion Marina şi-a achitat impozitele şi pleacă acasă din funcţia de director la Finanţele Publice Ploieşti

Ne întoarcem la Ploieşti, unde directorii din Primăria Ploieşti îşi fac bagajele. Nu vă gândiţi că pleacă prin Tahiti în concediu, ci la casele lor, din motive de disponibilizare. Ä‚la mic şi deloc negru care a ajuns în fruntea Primăriei Ploieşti face ordine printre directorii lui Calotă, ca să pună în locul lor nişte oameni performanţi, cu abilităţi manageriale ieşite din comun, adică membri PD-L, desigur. Ne aplecăm asupra lui Ion Marina, directorul de la Finanţele Publice Locale Ploieşti, care stă pitit, sub brad, în concediu de odihnă, încă din decembrie. Cică omul vine pe la serviciu doar ca să-şi mai strângă de prin sertare, fiind deja eliberat din funcţie. Lasă domnu' Marina, nu vă supăraţi, că şi dumneavoastră i-aţi luat altuia jucăria atunci când v-a pus nenea Calotă pe scaunul ăla călduţ. Vorba aia, performanţa primează întotdeauna. Mai ales când e vorba de culoarea politică. 

Back To Top