Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Pamflet

În primul rând trebuie să ne cerem scuze băieţilor cu ochi albaştri cărora le-am promis, solemn, că ne ţinem fleanca. Adică, mai pe scurt, ne-au zis, amical, „mucles, bă!”. Ce să facem, băieţi, pur şi simplu nu ne putem abţine. 

Doamnelor şi domnilor, stimaţi telespectatori şi onorată instanţă, nişte surse demne de încredere, dar care nu îşi pot divulga sub nici o formă identitatea din motive că oricum nu prea au carte de muncă semnată acolo unde lucrează ne-au şoptit la ureche o nenorocire, care ne-a făcut să tremurăm: Dinu Patriciu îi dădea caşcaval lui Emil Calotă în nişte conturi din afara ţării. Dăm bârfa pe piaţă, cu promisiunea că săpăm la temelie pentru articolul beton ce va urma la noi şi în presa naţională. Aceste lucruri demne de un mare primar european cu conturile prin Elveţia se întâmplau, desigur, când oraşul era la pingeaua lui Milică.

Acum, de când e liber profesionist, se pare că şi-a deschis nişte conturi în ţară care aşteaptă lovelele să curgă. Robinetul fiind închis, omul mai umblă şi pe la alte persoane din ţară, cu rugăminţi fierbinţi de dragoste şi apartenenţă la grupuri economice de interes puternice, dar care, spre tristeţea lui Emil, nu îl bagă în seamă. Ceea ce vă putem spune este că Emil a făcut un drum până la Craiova şi altul la Bucureşti, ca să convingă oamenii de pe acolo că bucătăriile şi dormitoarele lui sunt cele mai bune din lume (n.r. - trăiască domnu' George Constantin Păunescu, respect, maestre!). Revenim cu detalii la momentul oportun. Ţineţi aproape de APH!


Primar instinct

 

Back To Top