Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Pamflet

Săptămâna trecută a fost una obişnuită. Adică de cacao. În afară de numirea prefectului, domnul Urban ICIM Oprea, zis şi „fiul lui Nae Oprea”, nimic deosebit. Bârfoteca APH, însă, şi-a continuat vechea sa meserie, poate printre cele mai vechi din lume, şi anume trasul de limbă. Da, doamnelor şi domnilor cititori, dacă alţii trag pe nas, unii chiar vă trag pe sfoară, reporterii bârfotecii trag de limbă în stânga şi în dreapta pentru a vă ţine la curent cu ce se mai sifonează din sistemul ticăloşit. Sau din sistem, asta ca să nu zică lumea că ne luăm bani de la Băsescu (ce mişto ar fi!). Primul pe lista bârfotecii este primarul din Sinaia, Vlad Oprea.

Vlad Oprea, candelabrul şi popa

Despre primarul Oprea se pot spune multe. Cică omul ar fi un zgârcit şi jumătate, când e vorba de a scoate bani din buzunar pentru pâine, sifon sau acţiuni caritabile. Ariciul din buzunarul lui Vlad este atât de arţăgos încât bârfoteca APH a descoperit, cu spaimă, dar şi cu frica Celui de sus, că nici preafericiţii popi care nu taie chitane în viaţa asta, poate doar în cea de apoi, au fost niţel păcăliţi de figura zâmbăreaţă a edilului din Sinaia. Un slujitor al Domnului a primit promisiunea solemnă, de la domnul Vlad Oprea, că parohia sfinţiei sale va primi, lunar, timp de un an, câte zece milioane de lei vechi, o dreaptă sponsorizare de la mult prea tămâiatul edil de pe Valea Prahovei.
După două luni, preotul respectiv nu a mai primit nici un leu de la Oprea, nici măcar un telefon pentru iertarea păcatelor.

Popa, aşa cum ştim noi că sunt popii, a insistat, amintindu-i lui Oprea că Mercedesul său S Klasse nu ar rezista unui fulger zămislit de la superiorul direct pe linie ierarhică al sfinţiei sale. Oprea şi-a frecat mâinile sale păcătoase, a dat din coate şi, pentru că îi era clar că bani nu mai putea să-i dea din cauza ariciului despre care vă pomeneam mai devreme, a găsit soluţia: În acea perioadă, Hotelul Internaţional deţinut de bunul prieten al lui Vlad, Mister Dan Radu Ruşanu, a intrat în renovări. Aşa că Oprea a pus ochii pe vechiul candelabru al hotelului care intrase la casat şi, în cuantumul banilor promişi preotului, i-a pus sfinţiei sale în braţe ditamai sfeşnicul. Şi aşa, cu voia lui Ruşanu, dar şi cu încuvinţarea sfinţiei sale, candelabrul care a păzit atâta amar de ani curvele, securiştii şi peştii din Hotel Internaţional a ajuns să lumineze sufletele enoriaşilor din biserica la care primarul Vlad Oprea era atât de îndatorat. Amin!

Gluma ediţiei: PSD a găsit, deja, la Azuga candidat pentru primărie

George Barbu, cum, nu aţi auzit de George Barbu?! - vrea să candideze peste trei ani la funcţia de primar al Oraşului Azuga. Barbu este unul dintre patronii agenţiei imobiliare Montan House. Omul s-a orientat bine. A intrat în PSD în aprilie, 2008, atunci când la organizaţia partidului din Azuga mai rămăsese doar sediul. Pentru că s-au întâlnit pe stradă şi s-au gândit să intre, aşa, la mişto, în politică, dar şi pentru că primarul o tăiase la PDL, Barbu şi cu o grupare de gherilă s-a înscris în partid, a băgat banul, a fost pus pe locul doi în lista de consilieri şi a ajuns să conducă destinele oraşului din această postură. Mişto cu politica, nu? Aveţi nişte bani în plus? Se dau locuri de consilier la Azuga! Eftin!

Dar Savin? Ce mai face Savin?

Bârfoteca APH nu vă va aminti din nou despre şmecheriile de tip mafiot de pe Valea Prahovei, nici despre faptul că, fără primarul Emanoil Savin, nu mişcă nici musca în Buşteni, altceva vrea să vă spună Bârfoteca azi. Printr-o hotărâre de consiliu legală, ca să nu mai zică Savin că se pişă pe noi, cum face cu toţi duşmanii lui, deci legală, s-a auzit?, primarul Savin ar fi trecut prin consiliu, spre vânzare, către doamna Rodica Savin, o onorabilă cetăţeancă a Buşteniului, un teren la DN1 care fusese atribuit, prin hotărâre judecătorească unei alte persoane. Hai că v-am păcălit. Cum ar fi fost să facă Savin ceva legal, doar nu aţi pus botul la astfel de prostii? Asta ar fi fost chiar culmea, la fel de absurd ca şi cazul în care doamna Rodica Savin, printr-o coincidenţă absurdă, nu ar fi fost nevasta lui Savin. Sictir! Huo, hoţilor!

Valea Hoţilor

Back To Top