Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Pamflet

Despre primarul Oprea se pot spune multe. Cică omul ar fi un zgârcit şi jumătate, când e vorba de a scoate bani din buzunar pentru pâine, sifon sau acţiuni caritabile. Ariciul din buzunarul lui Vlad este atât de arţăgos încât bârfoteca APH a descoperit, cu spaimă, dar şi cu frica Celui de sus, că nici preafericiţii popi care nu taie chitane în viaţa asta, poate doar în cea de apoi, au fost niţel păcăliţi de figura zâmbăreaţă a edilului din Sinaia. Un slujitor al Domnului a primit promisiunea solemnă, de la domnul Vlad Oprea, că parohia sfinţiei sale va primi, lunar, timp de un an, câte zece milioane de lei vechi, o dreaptă sponsorizare de la mult prea tămâiatul edil de pe Valea Prahovei.

După două luni, preotul respectiv nu a mai primit nici un leu de la Oprea, nici măcar un telefon pentru iertarea păcatelor. Popa, aşa cum ştim noi că sunt popii, a insistat, amintindu-i lui Oprea că Mercedesul său S Klasse nu ar rezista unui fulger zămislit de la superiorul direct pe linie ierarhică al sfinţiei sale. Oprea şi-a frecat mâinile sale păcătoase, a dat din coate şi, pentru că îi era clar că bani nu mai putea să-i dea din cauza ariciului despre care vă pomeneam mai devreme, a găsit soluţia:

În acea perioadă, Hotelul Internaţional deţinut de bunul prieten al lui Vlad, Mister Dan Radu Ruşanu, a intrat în renovări. Aşa că Oprea a pus ochii pe vechiul candelabru al hotelului care intrase la casat şi, în cuantumul banilor promişi preotului, i-a pus sfinţiei sale în braţe ditamai sfeşnicul. Şi aşa, cu voia lui Ruşanu, dar şi cu încuvinţarea sfinţiei sale, candelabrul care a păzit atâta amar de ani curvele, securiştii şi peştii din Hotel Internaţional a ajuns să lumineze sufletele enoriaşilor din biserica la care primarul Vlad Oprea era atât de îndatorat. Amin!

Back To Top