Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Pamflet

În poza alăturată se află trotuarul din faţa redacţiei noastre. A fost aşa, ca în cel mai frumos vis al jurnalistului leneş, când vine reportajul la el, nu salahorul din presă după reportaj. 

Deci, stimate dom' primar, cu respect raportăm că ni s-a asfaltat trotuarul din faţa sediului APH, ceea ce poate părea a fi un lucru bun. Fiind ştirea la noi la uşă, am zis că merită să o băgăm în seamă, să se desfăşoare şi să se transforme într-o sesizare. 

Săptămâna trecută ni s-a asfaltat şi Strada Neagoe Basarab, în zona Bisericii Sfânta Vineri, motiv pentru care vă adresăm mulţumirile de rigoare. Totuşi, nu ne putem abţine să nu vă sesizăm, în spiritul bunului simţ şi al respectului pentru banul public, următoarea strategie de manoperă: 

Se decopertează 4 -5 centimentri, se pune un muncitor cu fesul într-o parte (în capătul lucrării lungi de 100 de metri) care gesticulează cu o mătură în mână, făcând semne desprinse dintr-un cod rutier ne­inventat şoferilor din trafic să ocolească naibii zona de după el. 

Alţi muncitori destoinici aruncă materialul subţire cu viteza luminii. Şantierul s-a îndepărtat cu muncitorii noştri destoinici iar fesul într-o parte s-a plictisit de dirijat circulaţia şi s-a pus cu curul pe gardul bisericii să fumeze o ţigară, supărat că îl înjură şoferii. Ce nesimţiţi, auzi, că de ce nu se pun marcaje rutiere de ocolire. 

Da' ce, el nu e marcaj? E! Plecând marcajul cu fes, maşinile au început să calce asfaltul în direcţiile dorite de fiecare. Asfaltul, ca un prost, s-a lăsat puţin. Doar puţin, nu de tot. Deci, atenţie, nu ca înainte. Ieri, domnule Primar, s-a asfaltat şi trotuarul.

S-a spart jumătate de bandă, s-a aruncat cu bitum peste jumătatea veche rămasă, după care s-a aruncat asfalt şi peste partea decopertată şi peste partea dată cu maglavais. Bordurile din faţa redacţiei, stimate domnule primar, sunt căzute într-o parte. 

Observând că băieţii asfaltează lăsând bordurile arucate într-o parte, am întrebat şi eu, aşa, ca neştiutorul, de ce nu le prind la loc, în linie. Ştiţi de ce nu le-au prins, domnule primar, şi ieri, ca şi astăzi, sunt aruncate pe asflatul proaspăt turnat pe trotuar, având rol de bancă pentru aurolacul din faţa redacţiei care se leagănă de două zile pe ea? 

Pentru că nu se mai pot pune, din motiv că au căzut. Aşa mi-au zis băieţii care au asfaltat nou totul pe strada noastră, după care au plecat. Nu au plecat oricum, domnule primar, au plecat cu basculanta, după ce au asfaltat, călcând pe asfaltul proaspăt turnat. 

Mă pun martor, eu Ignat, care am asistat de după gard la toată tărăşenia. Mulţumesc pentru atenţie, subliniez că nu e nici o răzbunare ieftină asupra patronului firmei care asfaltează, nici măcar nu-l cunosc.  Am avut un puseu de iritare pentru că am venit de curând din Ungaria unde nu am văzut, de câte ori am fost, atâţia nesimţiţi pe metrul pătrat câţi am văzut pe Strada Neagoe Basarab, Nr. 9, adică în faţa redacţiei, în timpul unei banale asfaltări proaste româneşti.

Back To Top