Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Pamflet

Cu placă, fără placă, cu pensie de 300 de lei sau de urmaş, pensionarul prahovean poate să moară fericit. Păi la câte excursii i-au pregătit partidele politice înainte de alegerile parlamentare de peste o lună, n-are timp nici să respire aerul care i-a mai rămas. 

Dacă nu îi duc liberalii la Bucureşti, să se pupe cu Tăriceanu şi să fumeze Kent de la Petrică Roman, spaima nuţilor, pensionarii sunt paraşutaţi cu maşinile de partid la Sinaia de către pedelişti. „Maică, ce viaţă la alegerile astea, am luat un Rudotel sau visez?” - s-ar gândi, îngrijorat pe bună dreptate, orice prahovean septuagenar, octogenar, nonagenar sau chiar vitezoman, făcându-şi vânturi de la atâta fericire. 

Şi cum după orice paranghelie o pauză de odihnă este obligatorie, previzionăm patru ani de înfometare, stropiţi cu apă din belşug. Bineînâeles, varianta asta se aplică pensio­narilor belferi, care-şi permit să plătească facturile la Veolia.

Back To Top