Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Pamflet

Noi, dacă am fi în locul politicienilor prahoveni, ne-am rupe picioarele. Nu se poate, doamnelor şi domnilor, prea multă obrăznicie! Întrecem măsura! Închideţi-ne, naibii, odată, că ne-am săturat noi de noi, dar voi, ăştia, care apăreţi în paginile APH. Aşa nu se mai poate. Păi, uite, de exemplu, am fost invitaţi şi noi la învestirea noului prefect şi, în loc să scriem că Radu Oprea e frumos, deştept şi are discurs, facem băşcălie de ditamai ceremonia. Nu e frumos, ruşine APH, ruşine vouă, ziariştilor neobrăzaţi care îndrăzniţi să supăraţi fauna politicii locale. Adică ruşine nouă!

Atâta lume bună pe metru pătrat mai rar vezi. Bună de aruncat la gunoi, desigur. În fine, mondenii, episodul prahovean, s-au etalat, cu hainele de promenadă, în incinta Teatrului Toma Caragiu, luni, după amiază, pentru a asista la numirea oficială a prefectului de Prahova. Dacă dădeai o bombă în teatru, scăpa Prahova de 90 la sută din corupţie. Nu a fost să fie. 

Marina a venit şi el la învestire. Doar e în concediu medical

Dintre toate personalităţile bugetare multilateral dezvoltate l-am remarcat pe domnul viitor fost director al Finanţelor Publice Locale, Ion Marina, despre care ştiam că este în concediu medical. Pitindu-se în concediu medical de ceva vreme, Ion Marina tot amână momentul când va zbura din fotoliul de şef al Finaţelor Publice Locale, scaunul său fiind unul periclitat de la venirea lui Volosevici. Marina nu e singurul în postura asta, gaşca lui Calotă gândindu-se, în general, să o taie din Primărie, care pe unde apucă. Marina va apuca destul de bine, ducându-se adjunct la Garda Financiară, aşa cum am apucat să vă povestim într-o ediţie anterioară. Deocamdată primarul Volosevici ştia, ca şi noi, jurnaliştii, că Marina e în concediu medical. Tocmai când ne gândeam dacă nu cumva săracul Marina e înfăşurat din cap până în picioare în gips, dăm nas în nas cu Marina la investirea politică a apoliticului prefect de Prahova. Noi l-am salutat, l-am întors pe toate părţile să vedem pe unde e bolnav, în fine, de noi a mai scăpat, cum-necum. Mai nasol a fost când a dat nas în nas cu Andrei Volosevici care se întreba şi el, ca primarul, retoric, în gura mare, prin sala de ceremonii, dacă nu cumva Marina, subordonatul său, nu e în concediu medical?

Prostănac versus dinţos

Fiind invitat să spună câteva cuvinte în faţa audienţei nerăbdătoare să-l asculte pe băiatul lui Nae, ghinionul s-a ţinut scai de noul prefect al Prahovei. Discursul de pe trepiedul din faţa sa a luat-o în jos, împreună cu stativul, până la nivelul genunchiului. Şi pentru că nici marii oratori ai lumii nu ar fi avut dioptriile atât de bune încât să citească atât de departe, Radu Oprea s-a pierdut. Desigur că suntem răi, emoţiile şi-au spus cuvântul. În fine, s-a descurcat, noi îi urăm succes în activitatea sa. Mai interesantă a fost cuvântarea lui Geoană, care a spus multe despre situaţia din PSD.

În discursul său, Geoană a ţinut să mulţumească onoratului auditoriu de la prezidiu, adică lui Gabi Sandu, ministrul Comunicaţiilor, lui Mircea Cosma şi „celorlalţi parlamentari de Prahova”. Năstase, fiind şi el la prezidiu, adică aflat la categoria „ceilalţi” s-a schimbat la faţă, mai ales că nu a fost invitat nici să ia cuvântul. Oricum, rămânem la opinia că lui Năstase îi rămân dinţii. Ä‚ia care îi lipsesc lui Mircică Geoană. În rest, distracţie, voie bună. De remarcat replica omului de afaceri Sebastian Ghiţă, la care şi subsemnatul a râs cu poftă. După ce s-a salutat cu migratorii Dragoş Gunia şi cu Radu Ionescu, fostul vicepreşedinte al Consiliului Judeţean - adică subordonaţii lui Florin Anghel, patronul Asesoft i-a întrebat, aşa, la mişto, în gura mare: „Bă, voi la ce partid mai sunteţi?”. Bună, nu?

Back To Top