Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Pamflet

Iată, doamnelor şi domnilor cum izbeşte statul hidra corupţiei şi a evaziunii fiscale. Amărâţii ăia care vând mărţişoare o dată pe an nu au fost cruţaţi de superinspectorii de la Oficiul pentru Protecţia Consumatorului. Tocmai când se aflau în toiul negocierilor pentru a vinde cât mai multe mărţişoare „placate cu aur”, vânzătorii s-au trezit cu o vizită a inspectorilor OPC. În urma controalelor efectuate de către aceştia din urmă, s-a descoperit că, de fapt, comercianţii vindeau... tinichele „aurite”.

Inspectorul Alexandru Cârdei a muşcat, probabil, dintr-un mărţişor, şi a avut o revelaţie: „Ahaaa, v-am prins!”. Bugetarul OPC a declarat că documentele pe care le-au prezentat comercianţii erau eliberate pentru alte produse, nu pentru mărţişoare, aşa încât nu s-a putut dovedi că acestea ar fi fost, într-adevăr, placate cu aur. Pentru a scăpa de amenzi, unii, prinşi în fapt, au încercat să dea vina pe cei de la care achiziţionaseră marfa, iar alţii, mai iuţi de mână, au ascuns produsele pentru care nu aveau actele corespunzătoare sub tejghele.

Cât despre valoarea amenzilor, inspectorul OJPC a spus că, pentru informaţii incomplete - atenţie, deci nu s-a dovedit că aveau produsele vreo problemă, ci doar că oamenii nu avea actele la ei, caz în care, din cunoştinţele noatre precare, ar fi trebuit să acţioneze inspectorii fiscului, nu polivalentul Cârdei de la OPC -, se poate ajunge până la suma de 10.000 de lei. Bă, inspectorilor care vă luaţi salariul în ziua de salariu şi vă doare fix în cur de criza asta care ne termină pe toţi, de ne perpelim ficaţii să facem un ban şi să mai şi cotizăm la stat, nu vă e, mă ruşine, de voi? Nu mai ştiţi de unde să vă scoateţi pârleala pentru realizarea planului la amenzi şi aţi ajuns la mărţişoare? Să vă dea Dumnezeu exact ce v-au dorit artizanii ăia care au stat o săptămână în frig cu mărţişoru-n dinţi, pentru a face un ban cinstit, şi cărora le-aţi luat voi toată agoniseala! Sictir, jigodiilor, la muncă, nu la rupt amenzi!

O.P.Ce-aveţi, cu noi, bă?

Back To Top