Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Pamflet

Rămânem în febra festivalului sătesc de la oraş, pentru a vă relata ultima petrecere de weekend a prahovenilor. Festivalul Sinaia Forever a rămas forever în mintea turiştilor care s-au încumetat să viziteze oraşul la sfârşitul săptămânii trecute. Distracţia şi paranghelia au culminat cu o scenă trepidantă petrecută pe Drumul Vechi, nu al Cotei, ci ăla inventat de organizatori pe Bulevardul Carol I. 

Doi cowboy, veniţi să vândă vată pe băţ la această manifestare cu o profundă respiraţie culturală, erau să-şi facă hoiturile cadou doritorilor de suveniruri, urmare a unei neînţelegeri iscate în momentul în care şi-au priponit caii putere. Un bucureştean care avea obiceiul să poarte asupra lui, drept port-bonheur, un Colt de calibrul 9 mm, şi-a adus aminte de drăgălaşul totem aninat în buzunarul de la piept, când şi-a văzut locul de parcare ocupat de maşina răpciugoasă a unui brav conducător auto din Ploieşti. 

În ciuda faptului că tipul din Capitală mai avea puţin şi apăsa pe trăgaci, ca să-şi recupereze ciozvârta de asfalt prădată de provincial, ploieşteanul şi-a luat preopinentul drept un comic travestit, care făcea parte din surprinzătorea butaforie a festivalului. Şi, în loc să-şi îngreuneze pantalonii cu una bucată reziduu organic, şi-a uşurat pieptul de un hohot de râs, pe cât de nestăvilit, pe atât de cristalin. 

Evident, voia bună nu l-a ţinut prea mult, reîntorcându-i-se pe chip abia atunci când şi-a adus aminte că, din grabă, îşi lăsase levierul în foarte încăpătorul marsupiu al portierei maşinii sale fabricate la Piteşti. 

Spre ghinionul turiştilor, care veniseră la Sinaia să guste puţin şi din pâinea mucegăită a vieţii adevărate, nu doar imitaţiile năzărite în mintea coregrafilor stradali, levierul şi Coltul nu au mai ajuns să-şi pună la încercare forţa de distrugere, poliţiştii intervenind cu puţine secunde înainte ca cei doi protagonişti să ia hotărâri radicale în privinţa destinelor proprii.

Back To Top