Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

rosca gavrilescu teju luchian„Ploieştiul trebuie să fie capitala regiunii" – astfel sună campania de strângere de semnături demarată oficial joi, 26 septembrie, de liberalii prahoveni, prin care reprezentanţii PNL susţin desemnarea municipiului Ploieşti drept capitală a viitoarei regiuni Muntenia.

„Avem toate argumentele necesare pentru a susţine acest proiect. Consider că nu există niciun alt judeţ din această regiune care să aibă argumentele culturale, istorice şi economice pe care le are judeţul Prahova. Vom demara o campanie de strângere de semnături bazată pe un studiu sociologic care va fi argument că prahovenii îşi doresc întru totul ca Ploieştiul să devină capitală de regiune. Ne-am propus strângerea a peste 65000 de semnături în Prahova pentru acest obiectiv. Toate aceste semnături vor fi depuse la comisiile de specialitate din Parlament care se ocupă de regionalizarea României.", a declarat deputatul Mircea Roşca, preşedintele PNL Prahova, în cadrul unei conferinţe de presă.

„Acţiunea va avea ca scop şi activitatea de informare a cetăţenilor prahoveni, despre ce înseamnă regionalizarea, pe fond, pentru perioada 2014-2020, dar şi cu bătaie lungă, până în 2060, pentru a şti ce va urma în perioada imediat următoare, ce înseamnă un proiect de regionalizare, ce înseamnă un proiect de dezvoltare metropolitană pentru că Ploieştiul are această variantă.

Am avut colegi în Parlament din alte judeţe care au încercat să inducă ideea că, dacă au fost odată capitală de stat, merită să aibă acum reşedinţă de regiune. Din punct de vedere istoric, respectăm istoria şi o iubim, dar trebuie să gândim foarte bine care este rolul fiecărui judeţ, care poate, într-adevăr să creeze o putere regională, astfel încât şi celelalte judeţe care includ regiunea să fie şi ele la acelaşi nivel de dezvoltare. Acesta este rolul proiectului nostru şi cred în acest proiect, pentru că nu numai noi, prahovenii, avem nevoie de acest proiect, ci România întreagă", a declarat deputatul Graţiela Gavrilescu, prezentă în cadrul conferinţei de presă.

„Noi, liberalii, ne batem pentru Prahova"

Notabil este faptul că această campanie nu a fost discutată cu partenerii liberalilor din USL, fiind sută la sută asumată în afara alianţei de guvernare, liderul liberalilor prahoveni recunoscând, în faţa jurnaliştilor, că partenerii de la PSD vor afla din presă despre campania PNL Prahova organizată la nivelul întregului judeţ.

Back To Top