Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

TejuDeputatul Sorin Teju este susţinut de preşedintele PNL Prahova, Mircea Roşca, pentru ocuparea funcţiei de preşedinte al organizaţiei orăşeneşti Vălenii de Munte. Anunţul a fost făcut de către Roşca în cadrul unei conferinţe de presă organizată la sediul PNL.

„Domnul Teju, după hotărârea biroului ce o voi propune diseară, sper că va deveni noul preşedinte al organizaţiei orăşeneşti PNL Vălenii de Munte. Dânsul va fi preşedinte interimar pentru a creiona o nouă conducere. Sunt impresionat de activitatea dânsului, este un parlamentar care a venit să promoveze tradiţiile, obiceiurile şi tot ce are mai bun zona Vălenii de Munte", a declarat preşedintele PNL Prahova.

Deputatul Colegiului 5 Prahova, Sorin Teju (PNL), nu este un politician cu vechime în partid, acesta fiind nominalizat drept candidat la alegerile parlamentare din partea PNL Prahova cu câteva zile înainte de închiderea listelor cu propunerile de candidatură.

Sorin Teju s-a remarcat în conferinţa de presă a liberalilor cu puţine cuvinte, însă pline de înţelepciune. Acesta a ţinut să-i replice jurnalistei Daciana Ilie, de la Mediafax, spunând că este convins că întrebarea acesteia legată de starea de sănătate a parlamentarului vine, de fapt, de la Mihai Apostolache (secretar general PDL Prahova, fost deputat al Colegiului 5 Vălenii de Munte).

Sorin Teju este cunoscut ca fiind un prosper om de afaceri din zona Vălenii de Munte, unde familia acestuia administrează două societăţi comerciale. Totodată, Sorin Teju a fost înregistrat, din anul 2008, cu pensie pe caz de boală, actualul deputat declarând că are probleme cu inima.
Problemele cardiace nu l-au împiedicat, însă, să dorească un loc de muncă de patru ani în Parlamentul României, dar şi să conducă, aşa cum spuneam, afaceri prospere.

Conform primei declaraţii de avere, fostul candidat liberal de anul trecut, actual parlamentar de Prahova, avea 40.000 de lei pe un card şi a împrumutat în nume personal cu suma totală de 530.000 de lei două societăţi comerciale, în condiţiile în care este acţionar la una dintre ele şi administrator la cea de-a doua. De asemenea, Teju a menţionat că deţine bijuterii în valoare de 15000 de euro.

Candidat la acea vreme pentru camera Deputaţilor, Teju a declarat că are venituri din chirii în cuantum de 30.000 de lei pe an şi că are un credit de 220.000 de lei, contractat anul trecut la o societate comercială şi scadent în anul 2014.
Pe lângă veniturile anuale de 30.000 de lei din chirii, Sorin Teju declară că în anul fiscal 2011 a încasat 40.000 de lei din "închirieri" şi o pensie anuală de 7.440 lei.

La momentul depunerii respectivei declaraţii de avere, candidatul liberal era acţionar în două firme şi administrator la o alta, toate trei funcţionând la aceeaşi adresă, în oraşul Vălenii de Munte.
Declaraţia de avere completată de Sorin Teju conţine numeroase greşeli gramaticale cum ar fi: "bijuteri aur", "Casa de pensi", "SC Coperativa", "venituri din chiri".

De remarcat şi prima ieşire la rampă a deputatului prahovean, atunci când a dat ochii cu presa rea. La o întrebare banală pusă de către o jurnalistă de la Pro TV, răspunsul lui Sorin Teju a venit la fel de senin, banal, dar, desigur, plin de înţelesuri absconse (adică tainice, domnule Teju): "Ce frumoasă sunteţi, domnişoară...".

Sebastian Ignat

Back To Top