Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Apropierea campaniei pentru alegerile prezidenţiale i-a cam bagat în priză pe democrat-liberalii prahoveni care, dacă până acum intraseră într-un con de umbră, încearcă să se trezească şi să devină cât mai vizibili. Şi cum ordinele de la centru nu se discută, duminica este musai, se pare, să se organizeze câte o conferinţă de presă. Problema intervine, însă, în momentul în care se constată că oamenii noştri politici au dormit cam mult, motiv pentru care şi-au ieşit din mână: cuvintele ies anevoie, ideile sunt împrumutate de la mai marii lor de la Bucureşti, iar subiectele sunt de multă vreme răsuflate.

Cel care a spart gheaţa şi a jucat primul rolul de gazdă de duminică a fost „plimbăreţul” deputat Florin Anghel. Cel de-al doilea care le-a dat întâlnire repezentanţilor presei a fost vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Auraş Dragomir. După cum probabil aţi şi înţeles din cele citite mai sus, nici acesta nu a spus mare lucru în conferinţa de presă. Subiectul abordat de tânărul politician, descentralizarea şi responsabilizarea primăriilor, a fost îndelung mestecat şi chiar regurgitat în toată presa, aşa încât trezirea mult prea de dimineaţă pentru a-l asculta pe Auraş Dragomir nu a fost una justificată.

Pentru a încerca să scape, cât de cât, cu obrazul nepătat, democrat-liberalul a bâiguit ceva despre o analiză care se face la nivelul primăriilor prahovene pentru a se stabili, în cifre, ce înseamnă, concret, aplicarea pachetului de măsuri pentru descentralizare. Ceva exemple în acest sens? Nu! Reacţii venite din partea primarilor vizavi de toată această debandadă, pardon, descentralizare? Nu! Ceva informaţii noi prezentate de vicepreşedintele CJ, Auraş Dragomir, pe lângă sumedenia de vorbe pe care începuse să le înşire pentru a demonstra că îşi citise lecţia acasă? Ei bine, da!

În sfârşit, da! Democrat-liberalul ne-a anunţat că se face această analiză şi că, la 15 iunie, în Prahova existau 253 de unităţi de învăţământ care nu aveau autorizaţie sanitară de funcţionare. Puţin, însă e ceva. Vorba ‘ceea: nemulţumitului i se ia darul! În aceste condiţii, nu putem să spunem decât că aşteptăm cu nerăbdare următoarea duminică dimineaţă pentru a vedea ce pedelist va fi sacrificat şi trimis în faţa presei cu declaraţii demult fumate!

Back To Top