Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Deputatul liberal de Valea Prahovei, Cristian Burlacu, acuză ministerul condus de Elena Udrea că nu doreşte turism verde în România, iar guvernul dovedeşte neprofesionalism în tratarea unor subiecte importante cum ar fi cel privind introducerea etichetei ecologice în scopul promovării şi dezvoltării unui turism durabil.

"Uimit şi indignat”, parlamentarul cataloghează drept "pueril” motivul invocat de repezentantul MT referitor la respingerea acestei iniţiative legislative care ar fi reprezentat "o gură de oxigen” pentru turismul românesc. "Nu putem accepta motivul pueril invocat de reprezentantul ministerului Turismului, şi nu putem înţelege dubla măsură cu care lucrează actuala putere.

Pe de o parte se declară susţinători fervenţi ai unor măsuri fiscale care să vină în spijinul micilor întreprinzători, precum neimpozitarea profitului reinvestit, iar pe de altă parte când sunt puşi în faţa faptului împlinit dau înapoi. Această inconsecvenţă este dăunătoare în primul rând mediului de afaceri, care în această perioadă grea are nevoie de instrumente fiscale de susţinere în activitatea lor”, se arată într-un comunicat de presă al deputatului care consideră că iniţiativa sa a fost "politizată şi blocată de reprezentanţii puterii”.

Back To Top