Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Tocmai când începusem să ne temem de faptul că reprezentanţii poporului au rămas în pană de idei, ceea ce ar fi făcut ca Elena Udrea să ţină prea mult frontul de ziar riscând ca imaginea sa să se cam uzeze, un nou scandal a luat naştere pe scena politică românească. De data aceasta protagonist este chiar fratele şefului statului, Mircea Băsescu, acuzat de faptul că ar fi făcut afaceri pe bani publici. Iar Trăienel, chipurile, nu ştia...

„Lipsa de comunicare” ce pare să se fi instalat între membrii familiei prezidenţiale este pe cale să se transforme în cel mai mare duşman al preşedintelui în exerciţiu, Traian Băsescu, posibil candidat la un nou mandat la Cotroceni. În centrul celui mai fierbinte şi mai recent scandal se află chiar fratele acestuia, Mircea Băsescu, acţionar la firma DesintCo, societate care desfăşoară activităţi legate de domeniul militar. În ciuda eforturilor disperate pe care fiecare dintre acoliţii şefului statului le face pentru a încerca să demonstreze opiniei publice faptul că situaţia nu este atât de gravă pe cât pare, din moment ce nu a fost cheltuit niciun ban public prin această firmă, românii şi-au format deja o imagine de ansamblu despre toată această poveste. Şi cu siguranţă că Traian Băsescu nu arată tocmai bine... Şeful statului chiar a spus că "dacă fratele meu se mai bagă într-o firmă din asta dubioasă s-ar putea să nu mai candidez”, dând astfel răspuns întrebărilor nerostite referitoare la o candidatură a sa pentru un nou mandat.

Boc nu mai ştie pe unde să scoată cămaşa... lui Băsescu

În cadrul ultimei sale vizite făcută la sfârşitul săptămânii trecute pe şantierele Prahovei, primul ministru, Emil Boc, a comentat asocierea lui Mircea Băsescu la respectiva societate, admiţând că, într-adevăr, acesta nu e „cel mai fericit” lucru, însă important este că nu au fost derulaţi bani publici prin intermediul firmei DesintCo. "Fratele preşedintelui nu a făcut niciun fel de afaceri cu arme sau cu armament prin nicio firmă şi acest lucru e cel mai important. 

Că într-o formă sau alta a fost prins într-o firmă care a început să se constituie, este un lucru pe care nu-l putem considera ca fiind cel mai fericit", a declarat şeful Executivului. Cât despre demisia directorului general al Direcţiei Generale Industria de Apărare şi Probleme Speciale, Aurel Cazacu, Boc a spus că acesta "trebuia să o facă mai demult”. "Cel puţin din ceea ce am văzut, cred că gestul era binevenit încă cu mult timp în urmă şi nu trebuia să aştepte declanşarea acestui... eu zic că nu e scandal atâta vreme cât nu s-au derulat afaceri”, a adăugat premierul. Reamintim faptul că presa centrală a făcut dezvăluiri potrivit cărora reprezentanţii unor mari companii americane, în care activează foşti comandanţi NATO din Europa şi foşti ofiţeri US Army, s-au asociat într-o companie cu Mircea Băsescu, fratele preşedintelui României, cu fiica preşedintelui Romarm, fost director al Romtehnica, Aurel Cazacu, şi cu generalul în rezervă Ion Eftimie Sandu, locţiitor al şefului Departamentului de Armament din Ministerul Apărării. B.R.

Back To Top