Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Probabil că deja v-aţi plictisit să tot auziţi despre schimbarea preşedintelui PSD Prahova, Marian Săniuţă, de la şefia organizaţiei judeţene, însă nu putem să nu scriem în acest număr al săptămânalului nostru proaspăt ieşit din vacanţă despre acest subiect, cu atât mai mult cu cât, joi, 27 august, va avea loc Conferinţa Extraordinară a organizaţiei. De ce este aceasta ridicată la rang de eveniment? Pentru că, în cadrul conferinţei, pesediştii prahoveni sau cel puţin cea mai mare parte a lor, îşi vor vedea visul cu ochii.

Rezultatele slabe ale organizaţiei PSD Prahova la ultimele două tururi de scrutin, cel pentru parlamentare şi cel pentru Parlamentul European, l-au aruncat pe preşedintele Marian Săniuţă în braţele dizgraţiei colegilor săi care vor să îl înlăture de la şefia partidului. Iar visul acestora este aproape de a deveni realitate, în condiţiile în care, joi, 27 august, este şedinţă mare la PSD Prahova. Cum? Se aude deja un cântec de lebădă dinspre PSD? Ah, este al lui Marian Săniuţă!

Cin' să fie, cin' să fie la preşedinţie?

Cu toate că Săniuţă este sprijinit de la centru, cel puţin la nivel declarativ, colegii săi nu îl mai vor în fruntea organizaţiei şi pace! În timp ce preşedintele de onoare al formaţiunii, Ion Iliescu, l-a... pupat, afirmând, într-o conferinţă de presă, că „ar fi o pierdere pentru Prahova să renunţe la Săniuţă, care este un om cu capacitate intelectuală, politică şi organizatorică”, tot mai multe guri pesedisto-prahovene spun că schimbarea mai sus numitului se impune în condiţiile în care, din momentul în care acesta a preluat conducerea PSD Prahova, partidul a început să o ia cu liftul în jos. Cine va veni, însă, în locul său? 

Nu se ştie. Preşedintele Consiliului Judeţean, Mircea Cosma, a evitat să dea un răspuns direct la întrebarea privind o eventuală candidatură a sa la şefia partidului declarând că înscrierile pe lista de candidaţi se pot face până în ultima zi. Tot evaziv a fost şi răspunsul său la întrebarea referitoare la acele zvonuri conform cărora postul de lider al organizaţiei judeţene ar putea fi câştigat de Victor Ponta. „Ponta nu poate candida la postul de preşedinte al PSD Prahova pentru că nu este membru în organizaţia de aici”, a spus Cosma, adăugând: „încă...”.

Back To Top