Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Agitaţie mari, ieri, în presa prahoveană. Conform unui zvon lansat de un cotidian local, preşedintele PSD Prahova, Marian Săniuţă, fusese demis, în urma unei şedinţe a Biroului Permanent Naţional al formaţiunii care avusese loc cu o zi înainte. La organizaţia judeţeană, însă, toţi erau bulversaţi şi nu ştiau ce să creadă: mai avem sau nu mai avem şef?

Un nou volum al seriei „Atacuri împotriva lui Marian Săniuţă” scris de Ziarul Prahova, a apărut, ieri, pe piaţă, de această dată spunându-se despre şeful PSD Prahova că a fost demis în urma şedinţei BPN de marţi. Şi uite aşa au început să zbârnâie telefoanele social-democraţilor, „curioşii” dorind să verifice veridicitatea celor aflate. Surpriză, însă! Pesediştii ştiau la fel de multe ca şi cei care făcuseră revista presei diminieaţa, la cafea. Sau cel puţin asta au dat de înţeles...

„Am aflat această informaţie, ca şi dumneavoastră, citind Ziarul Prahova. Nu am primit nicio informare oficială în acest sens”, ne-a declarat, pentru început, Anda Păuşan, responsabilă de relaţia cu presa. La fel de „multe” ştia şi senatorul PSD Sorin Chivu care aflase despre presupusa demitere de la personalul care lucrează la cabinetul său parlamentar. „Nu am cunoştinţă dacă într-adevăr s-a întâmplat aşa sau nu, însă îmi vine greu să cred având în vedere faptul că Marian Săniuţă şi-a demonstrat capacitatea de conducător şi de prieten. E adevărat că am avut rezultate mai slabe la europarlamentare, însă acesta nu este un motiv pentru a fi demis”, a afirmat senatorul, acesta fiind unul dintre aspiranţii pentru funcţia de lider al PSD Prahova în cazul în care se vor organiza alegeri.

Replica lui Săniuţă


Iată şi declaraţia celui care este încă, din câte se pare, preşedinte al organizaţiei judeţene a partidului: „Nu ştiu nimic despre ceea ce s-a scris în acest ziar. Nu a fost nicio şedinţă a Biroului Permanent Naţional al PSD, lansarea unui astfel de zvon reprezentând o dezinformare din partea Ziarului Prahova. Până în acest moment, nu am fost informat de faptul că s-ar fi purtat discuţii în aceşti termeni, dar, dacă este nevoie, la Prahova, de un preşedinte cu alte calităţi decât cele pe care le am eu, atunci eu îl voi accepta”. Întrebându-se, retoric, unde va fi căutată acea persoană care să îi ia locul: „pe Google sau în altă parte?”, Marian Săniuţă ne-a spus că motivul care stă la baza articolelor cu tentă negativă la adresa sa este reprezentat de „refuzul meu de a intra într-o anumită horă”. „Campania acestui cotidian împotriva mea arată că, la nivelul judeţului, s-a creat un grup de presiune care doreşte înlocuirea mea de la şefia partidului, însă o astfel de campanie vine în contradicţie cu tot ce a titrat Ziarul Prahova în ultimii zece ani de când eu fac politică”, a adăugat Săniuţă, subliniind faptul că BPN nu are atribuţii în demiterea şefilor de filiale. 

Infirmare de la centru


Şi organizaţia centrală a PSD a transmis, ieri, un comunict de presă în care, pe lângă faptul că a infirmat zvonul conform căruia Săniuţă ar fi fost demis, a precizat şi că, marţi, nu a avut loc o şedinţă a BPN, ci o şedinţă a grupului strategic al partidului în cadrul căreia „s-a discutat doar despre organizarea campaniei pentru alegerile prezidenţiale din toamna acestui an şi nu s-a discutat în niciun moment despre preşedinţia organizaţiei PSD Prahova”. „În concluzie, nu s-au propus şi nu s-au produs modificări în ceea ce priveşte preşedinţia organizaţiei PSD Prahova, care este deţinută în continuare de dl. Marian Săniuţă”, se mai specifică în comunicatul de presă.

Back To Top