Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Coaliţia PSD-PD-L pare a fi o mâţă cu nouă vieţi. Cu toate că a înfruntat o mulţime de intemperii politice, căsnicia dintre cele două partide aflate la guvernare se ţine, încă, pe picioare. Pentru cât timp, însă? Noi, bârfitorii de la Actualitatea Prahoveană, nu am contabilizat câte vieţi mai are pisica cu pricina, dar vă putem spune că săptămâna aceasta se va mai „uşura” de una pentru că vor urma, din nou, zile de foc, la nivel local, pentru cele două formaţiuni politice.

Schimbări la vârful administraţiei locale! / Viceprimarul Carmen Dumitru, persona non grata în Primăria Ploieşti Zvonurile care de multă vreme bântuiau prin Casa Albă cu privire la înlocuirea viceprimarului Carmen Dumitru sunt la un pas de a deveni realitate. Readucerea subiectului pe tapet a excitat la maxim neuronii curioşilor care au început să facă muncă de detectiv prin Palatul Administrativ pentru a afla ce anume i-a pus capac, de data aceasta, impulsivului primar pedelist, Andrei Volosevici.

 

„Fluturaşii” Robertei, cauza nervilor lui Volosevici


Începutul săptămânii trecute a fost marcat de dezvăluirile şocante pe care preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, le-ar fi făcut despre sine într-un „Raport despre furat” împărţit, în mii de exemplare, prin municipiul reşedinţă de judeţ. Pe scurt, cei care au comandat fluturaşii denigratori au consemnat o aşa-zisă mărturie a liderului democrat-liberal despre delapidarea unor fonduri de la primărie şi consiliul judeţean. „Fluturaşii” care s-au spart, zilele trecute, în capul preşedintelui Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, sunt, deci, cei care i-au pus nervii la încercare primarului Andrei Volosevici, care vede roşu în faţa ochilor de fiecare dată când dă nas în nas cu vreun pesedist. Şi cum astfel de întâlniri de-a dreptul iritante erau inevitabile, una dintre cele două doamne viceprimar, Carmen Dumitru, fiind reprezentata PSD la vârful administraţiei locale, edilul ploieştean a hotărât să pună piciorul în prag pentru a-şi proteja sănătatea: Carmen Dumitru trebuie să zboare precum fluturaşii denigratori despre care se presupune că ar fi fost comandaţi de pesedişti. Nici una, nici două, că s-a pus de o şedinţă de Consiliu Local, pe ordinea de zi aflându-se şi proiectul de hotărâre privind înlocuirea „inculpatei” acuzată, în expunerea de motive, că nu şi-ar fi făcut bine treaba.

 

Schimbarea lui Carmen Dumitru a ajuns subiect de importanţă naţională


Se pare, totuşi, că lui Volosevici nu îi va fi chiar aşa de uşor să se descotorosească de Carmen Dumitru. Conform unor surse din PSD, aceasta din urmă ar fi plâns pe umărul proaspătului preşedinte al PSD Prahova, Mircea Cosma, care, evident, nu putea sta cu mâinile în sân, aşa încât a apelat la mai marii săi de la Bucureşti. Şi uite aşa, cazul „Dumitru” a ajuns la Mircea Geoană care a promis că va discuta cu bunul său partener de coaliţie, Emil Boc, pentru a-l mai domoli pe primarul Ploieştiului, Andrei Volosevici. Toate acestea au ajuns, însă, la urechile fine ale Robertei Anastase care, alarmată de mişcările de trupe care se fac pentru sabotarea deciziei primarului Ploieştiului, a venit, pe şest, la biroul acestuia din Casa Albă pentru a pune la punct o strategie de „apărare”.

 

Mircea Cosma are chef de administraţie, nu de „fluturaşi”


Preşedintele PSD Prahova, Mircea Cosma, este de părere că primarul Andrei Volosevici a „uitat” că social-democraţii sunt parte a coaliţiei, aşa încât încearcă să găsească înţelegere la şefa acestuia, Roberta Anastase. „Eu cred că a uitat că suntem în coaliţie”, ne-a declarat liderul pesedist, subliniind faptul că, din punctul său de vedere, o astfel de măsură „ţine mai mult de impetuozitate şi avânt”. „Unii vor să bage bage zâzanie cu orice preţ”, a mai afirmat Cosma, catalogându-i pe aceşti oameni drept „specialişti în chestiuni şmechereşti”. De asemenea, şeful social-democraţilor prahoveni vrea schimbarea viceprimarului Carmen Dumitru pentru că „orice acţiune determină o reacţiune egală şi de sens contrar, ceea ce înseamnă că voi fi presat să fac acelaşi lucru la Consiliul Judeţean, ori eu am chef de administraţie şi de fonduri europene”. Va fi interesant de văzut dacă nu cumva, până la urmă, proiectul va fi retras de pe ordinea de zi, aşa încât pesediştii să nu aibă ocazia să se victimizeze prea mult în faţa electoratului.

Back To Top