Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

roberta anastaseSenatorul Andrei Volosevici a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj dur la adresa Robertei Anastase, după ce fosta preşedintă a Camerei Deputaţilor a declarat la o emisiune de la Wyl TV că are o relaţie rece cu el. Printre mai multe acuzaţii la adresa preşedintei PDL Prahova, Andrei Volosevici ridică semne de întrebare asupra ultimelor alegeri locale, în care, spune fostul primar, voturile ar fi fost numărate premeditat în defavoarea sa, cu sprijinul Robertei Anastase. „Am înţeles şi cum este posibil să pierzi o campanie în care oamenii votează într-un fel, dar rezultatele sunt numărate în direcţia opusă, iar primul gest pe care îl face buna ta prietenă, preşedinte al organizaţiei, este acela de a pune mâna pe telefon să fie prima care îl felicită pe noul primar", declară actualul senator Andrei Volosevici, fost primar al municipiului Ploieşti.

 

Iată mesajul integral

"Buna mea colegă mă lasă rece!

Am aflat stupefiat de declaraţiile pe care le-a făcut buna mea colegă Roberta Anastase într-o emisiune a cărei invitată a fost alaltăieri seară. Asta la scurt timp după ce a ieşit cu un comunicat în care îmi transmitea, printre rânduri, că dacă sunt băiat cuminte o să fiu candidatul PDL pentru Primăria Ploieşti la alegerile din 2016!

Pur şi simplu am rămas siderat să aflu că buna mea colegă are o "relaţie bună" cu primarul Iulian Bădescu şi o "relaţie rece" cu subsemnatul. Credeam că declaraţiile de prietenie dintre cei doi se rezumă doar la desele momente în care au câte un tete-a-tete discret, ori la acelea în care domnul Bădescu are nevoie ca de aer de majoritate în Consiliul Local pentru a mai vinde pe doi bani câte un teren de milioane de euro al Ploieştiului. În niciun caz nu am crezut că buna mea colegă, un politician desăvârşit, va simţi nevoia să oficializeze la televizor relaţia.
Eu am înţeles multe din declaraţia doamnei care mâine va fi realeasă, cel mai probabil cu unanimitate, preşedinte al PDL Prahova. Printre altele, am înţeles şi cum este posibil să pierzi o campanie în care oamenii votează într-un fel, dar rezultatele sunt numărate în direcţia opusă, iar primul gest pe care îl face buna ta prietenă, preşedinte al organizaţiei, este acela de a pune imediat mâna pe telefon să fie prima care îl felicită pe noul primar şi nu pentru a reclama frauda?!
Întrebarea mea vi se adresează vouă, cei care priviţi circul ăsta ieftin. Voi înţelegeţi ceva din asta?
Este evident că întodeauna le voi mulţumi oamenilor din organizaţia PDL Ploieşti pentru eforturile pe care le-au făcut, eforturi prin care în patru ani de administraţie Volosevici am reuşit să schimbăm oraşul.
Doamnei preşedinte Roberta Anastase îi urez succes în "greul examen" pe care îl va da, la alegerile de joi, în faţa unor persoane selectate cu maximă atenţie pentru a nu se tulbura atmosfera festivă şi îi sugerez să stea liniştită: nu există nici cel mai mic risc să fie întrebată de cineva cum a fost posibil ca organizaţia PDL Prahova să piardă la alegerile locale preşedintele Consiliului Judeţean Prahova (pentru a doua oară!) sau să piardă alegerile parlamentare din colegii precum: Sinaia, Vălenii de Munte, Câmpina, Băicoi, Mizil... Cine este responsabil?!?
Al dumneavoastră, Andrei Volosevici"

 

Back To Top