Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Săptămâna trecută a debutat cu o serie de ...”victorii” ale democrat-liberalilor care s-au lăudat cu noii recruţi, meniţi, cel mai probabil, să le asigure superioritatea numerică în Parlament. Dezertorii au fost atât din tabăra liberalilor, cât şi din cea a social democraţilor, iar gurile rele susţin că pedeliştii şi-au propus ca până la sfârşitul acestei săptămâni să mai racoleze încă vreo 20 de aleşi.

RÄ‚ZBOI PE TOATE FRONTURILE ÎNTRE PD-L ŞI OPOZIŢIE / Lupta politică între dezertări şi suspendarea preşedintelui Camerei Deputaţilor

Ceea ce îi caracterizează pe proaspeţii pedelişti este replica: „N-am făcut-o pentru bani”. Foştii pesedişti Gabriel Oprea şi Anghel Iordănescu îşi declară iubirea pentru Traian Băsescu, în timp ce liberalii susţin că PD-L pune la bătaie mari sume de euro pentru realizarea majorităţii parlamentare. Ludovic Orban a declarat că aleşii liberali sunt racolaţi de "scouterii" PD-L pe bani grei şi că plânge de mila "dezertorilor":


Cunoaştem foarte bine că toţi parlamentarii PNL, ca de altfel şi toţi primarii PNL, sunt supuşi unei presiuni fără precedent şi li se fac oferte financiare generoase. Există nenumăraţi parlamentari care mi-au povestit despre sumele de bani care le sunt oferite de lideri ai PD-L pentru a trece la acest partid. Cei care pleacă din PNL azi nimeresc din lac în puţ, îi compătimesc şi denotă ca nu au absolut nici un fel de orizont politic pentru că se duc într-un partid care va intra într-o gravă criză peste două luni de zile". De partea cealaltă, "dezertorii" spun că nu este vorba de niciun fel de plată sau negocieri, ţelul lor principal fiind acela de a-şi mulţumi propriul electorat, căruia cu toţii i-au făcut promisiuni.

 


Cristian Burlacu, deputat de Prahova: "Sunt intoxicări aruncate pe piaţă"


Fostul deputat PNL de Prahova, Cristian Burlacu a declarat că nu a fost vorba despre nicio negociere şi niciun fel de sume în euro: „Sunt intoxicări aruncate pe piaţă. Nu este vorba nici despre bani, nici despre negocieri”. Vlad Oprea, primarul oraşului Sinaia, a afirmat, într-o conferinţă la Ploieşti, că soţia şi fratele lui Burlacu deţin o societate de construcţii, Marami Construct, care a câştigat o licitaţie organizată de Ministerul Sănătăţii pentru renovarea sanatoriului balnear de la Techirghiol. Oprea susţine că fondurile alocate lucrării au fost sistate, iar Burlacu ar fi negociat cu democrat-liberalii, în schimbul înscrierii sale în PD-L, deblocarea fondurilor pentru renovarea sanatoriului. „Nu este nimic adevărat. Eu n-am făcut altceva decât să mă alătur unei echipe bine pusă la punct, aşa cum este aceea a PD-L.


Eu am solicitat public sprijin de la administraţiile locale, pentru proiectele care se derulează aici, pe Valea Prahovei, şi care îi interesează pe cetăţeni”, a declarat, ferm, Cristian Burlacu. El a mai precizat că nu se ocupă de afacerile derulate de Marami Construct şi că trecerea sa de la PNL la PD-L nu are nicio legătură cu afacerile firmei.
În total, PNL a pierdut, doar în această săptămâna, trei deputaţi şi un senator.

 

 

Foştii pesedişti Gabriel Oprea şi Anghel Iordănescu îl susţin pe Băsescu


Pe de altă parte, parlamentarii independenţi, foşti membri ai PSD, Gabriel Oprea şi Anghel Iordănescu, au anunţat că-l susţin pe Traian Băsescu în cursa pentru Cotroceni. „Salutăm intrarea domnului Traian Băsescu în cursa pentru un nou mandat de preşedinte al tuturor românilor şi susţinem, în calitatea noastră de parlamentari independenţi, această candidatură. ( Considerăm că în această perioadă de criză economică interesul naţional este legat de stabilitate, de aderarea la proiecte de reconstrucţie a statului şi modernizare a României”, se arată într-un comunicat semnat de cei doi. Întrebarea care se pune după apariţia unui astfel de declaraţii de susţinere este câţi dintre liderii şi membrii filialei Ilfov, acolo unde Oprea a fost comandant suprem, îl vor urma către porţile Modroganului.

 

Roberta Anastase în pericol de suspendare?


PNL şi PSD şi-au anunţat intenţia de a depune o plângere la Comisia juridică a Camerei Deputaţilor împotriva Robertei Anastase pentru "comportamentul abuziv", pe care aceasta l-ar fi avut în ultima şedinţă de plen, unde s-au discutat rapoartele Udrea şi Ridzi. Vicepreşedintele PNL, Eugen Nicolăescu, a anunţat că vor solicita suspendarea Robertei Anastase pentru 30 de zile. Întrebat dacă are în vedere şi demersuri pentru revocarerea Robertei Anastase din funcţia de preşedinte al Camerei, viceliderul deputaţilor PNL a spus că nu se poate acest lucru şi a amintit că Regulamentul prevede că "schimbarea din funcţie a unui preşedinte al Camerei Deputaţilor se poate face la propunerea grupului parlamentar care a propus-o". În replică, preşedinta Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, a declarat că sesizarea liberalilor pentru suspendarea sa pentru 30 de zile este "un joc politic".

 

 

Mingea este la Curtea Constituţională


Curtea Constituţională va lua în discuţie, astăzi, sesizarea PD-L referitoare la neconstituţionalitatea moţiunii de cenzură a PNL, în condiţiile în care moţiunea va fi dezbătută marţi în plenul Parlamentului. Parlamentarii democrat-liberali afirmă, în textul sesizării referitoare la neconstituţionalitatea moţiunii de cenzură a PNL, că aceasta reia aspectele moţiunii precedente asupra cărora Parlamentul s-a pronunţat deja şi invocă faptul că semnatarii au semnat două moţiuni de cenzură în aceeaşi sesiune. În documentul remis Curţii Constituţionale a României, parlamentarii PD-L invocă prevederile articolului 113, alineatul 4 al Constituţiei: "Dacă moţiunea de cenzură a fost respinsă, deputaţii şi senatorii care au semnat-o nu mai pot iniţia, în aceeaşi sesiune, o nouă moţiune de cenzură, cu excepţia cazului în care Guvernul îşi angajează răspunderea potrivit articolului 114".


Democrat-liberalii arată că semnatarii actualei moţiuni sunt aceiaşi care au semnat şi moţiunea de cenzură respinsă de Parlament în data de 17 septembrie 2009. "În condiţiile în care cu ocazia asumării răspunderii Guvernului pe pachetul de legi vizând educaţia, salarizarea şi administraţia publică, deputaţii şi senatorii PNL şi UDMR au iniţiat o moţiune de cenzură, denumită în literatură de specialitate PROVOCATÄ‚, criticând activitatea Guvernului, aceiaşi parlamentari nu puteau sa mai iniţieze şi semneze o nouă moţiune de cenzură privind întreaga activitate a Guvernului actual", se arată în sesizare.

 

Back To Top