Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Biroul Electoral Central a anunţat, în noaptea de 22 spre 23 octombrie, la ora 0.00, începerea oficială a campaniei electorale pentru alegerile prezidenţiale care vor avea loc pe 22 noiembrie (primul tur), respectiv 6 decembrie (turul al doilea). S-au înscris în lupta pentru fotoliul de la Cotorceni opt candidaţi: Traian Băsescu, Mircea Geoană, Crin Antonescu, Corneliu Vadim Tudor, Kelemen Hunor, Gigi Becali, Constantin Ninel Potârcă şi Sorin Mircea Oprescu.

Traian Băsescu

Preşedinte în exerciţiu, Traian Băsescu vede "o Românie modernă”, "o Românie puternică formată din români activi şi creativi, o societate, un stat care funcţionează în slujba cetăţeanului”, "o Românie încrezătoare în propriile forţe, o ţară construită pe dialog şi valori comune”, "o Românie unde cei mulţi sunt cei puternici, în care clasa de mijloc câştigă mai bine şi îşi face vocea auzită”, "o Românie cu o economie stabilă şi puternică, în care predomină competitivitatea şi spiritul întreprinzător”, "o Românie cu o agricultură europeană şi sate în care locuitorii din mediul rural să aibă parte de aceleaşi şanse ca la oraş”.

Mircea Geoană

"Vreau să fiu preşedintele care aduce unitate şi echilibru. Care poate garanta în orice moment angajamentele făcute în faţa cetăţenilor şi a cancelariilor străine. Un preşedinte cu viziune pe termen lung”. Mărturisile par să nu fi convins foarte multă lume, dovadă stând mesajele pe care liderul social-democraţilor le-au postat pe site-ul său de campanie. Mulţi dintre internauţii care i-au accesat site-ul îl văd ca pe un bun diplomat, dar atât. 

Crin Antonescu

A lansat, în scop electoral, Manifestul Bunului-Simţ. În opinia sa, bun-simţ înseamnă să nu-ţi uiţi părinţii, să pui "nu” violenţei, să nu închideţi ochii la furturi, să refuzaţi minciuna, să nu instigaţi la ură şi la intoleranţă, să nu vă mai grăbiţi să vă îmbogăţiţi peste noapte, să ne rezolvăm problemele cu trecutul, să adoptăm modelul corect, că vorbim unii cu ceilalţi şi să-i ajutăm pe cei din jurul nostru. 

Corneliu Vadim Tudor

Unul dintre cei mai impusivi lideri de partid, Vadim Tudor şi-a lansat candidatura pentru alegerile din noiembrie în stradă, acuzând actuala putere de sabotaj, după ce i-a fost interzis accesul în sala Teatrului "Odeon” Este convins să alegerile din România sunt controlate de Mossad şi că alegerile vor fi "furate”. 

Kelemen Hunor

"Doresc o Românie europeană, paşnică, o ţară care poate garanta libertatea, dezvoltarea economică şi păstrarea identităţii tuturor comunităţilor etnice. Fiecare comunitate aduce cu sine un tezaur spiritual unic şi tocmai aceste diferenţe conduc la armonia întregului. Noi, maghiarii, reprezentăm o spiritualitate care oferă bogăţie întregii ţări. Noi toţi suntem cetăţeni ai României şi România trebuie să fie o ţară pentru toţi cetăţenii săi”. 

Gigi Becali

Preşedinte de onoare al Ligii Naţionale şi Internaţionale pentru Apărarea Drepturilor Omului, Gigi Becali vrea să fie şi preşedinte al României. Cu ajutorul lui Vadim a devenit europarlamentar, unde a reuşit să facă senzaţie cu limbajul colorat transpus în mesaj oficial. 

Constantin Ninel Potârcă

Supranumit "Obama din Meteor”, Potârcă vine din Târgu Jiu şi se vrea preşedinte independent. S-a lansat în campania electorală alături de întreg neamul, cu o trăsură cu care s-a plimbat prin Târgu Jiu. A vrut să organizeze un miting electoral dar, cum nu avea autorizaţie, a fost alungat din zonă. A plecat, dar pe contrasens. Consideră că "E timpul să fim împreună”. Este preşedinte al Patronatului Oamenilor de Afaceri Romi din România.

Sorin Oprescu

Şi-a înscris ultimul candidatura. După ce a devenit primar al Bucureştiului a considerat o laşitate să lase Primăria şi să vrea la Cotroceni. Acum i se pare o laşitate să nu candideze la prezidenţiale. "Misiunea mea este să mergem înainte cu ţara. Romania să-şi construiască o poziţie puternică şi decentă în lume, o Românie care respectă, recunoaşte şi investeşte în valorile poporului său.

Back To Top