Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

victor pontaAlegerile europarlamentare de anul acesta vor avea loc pe data de 25 mai, iar cele două tururi de scrutin pentru alegerea președintelui sunt programate pe 2 și 16 noiembrie.

Cele trei date au fost anunțate de către premierul Victor Ponta, care a menționat și că data referendumului pentru revizuirea Constituției urmează să fie stabilită de către Parlament, titrează Agerpres.

„Am decis împreună ca data alegerilor pentru Parlamentul European să fie data de 25 mai. Știți foarte bine, conform reglementărilor europene, se pot organiza alegeri oricând între 22 și 25, noi am decis că duminică este tradiția democratică românească să fie ziua de alegeri. De asemenea, în baza articolului 5, alineatul 1 din Legea privind alegerea președintelui 370/2004, care spune foarte clar că alegerile prezidențiale se organizează în luna precedentă celei în care expiră mandatul președintelui în funcție, am decis ca cele două date — turul unu și turul doi — să fie 2 noiembrie și 16 noiembrie", a declarat Ponta, citat de Agerpres.

Parlamentul urmează să stabilească data referendumului pentru modificarea Constituției.

Back To Top