Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Curtea de Apel Bucureşti l-a dat jos pe Blaga / Incertitudini la Interne Curtea de Apel Bucureşti a admis recent acţiunea social-democratului Dan Nica şi a decis suspendarea executării decretului prezidenţial prin care Vasile Blaga a fost numit ministru interimar al Internelor şi viceprim-ministru interimar până la pronunţarea unei decizii pe anularea decretului.

În momentul aflării veştii, Vasile Blaga a spus că se va conforma deciziei în momentul în care Curtea de Apel va înştiinţa, oficial, Ministerul. De asemenea, acesta a precizat faptul că decizia în sine nu îl afectează pe "interimarul” de la Interne, ci, în viitor, executarea directă a funcţiei nu va fi posibilă în lipsa unei hotărâri judecătoreşti. "Atribuţiile mele sunt delegate”, a anunţat Blaga. În continuare, de organizarea alegerilor se va ocupa secretarul de stat Mihai Capră, coordonatorul comisiei tehnice.

Back To Top