Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Peste şase ore au discutat democrat-liberalii pe tema schimbării strategiei pe care ar impune-o pregătirea alegerilor din partid, care vor avea loc în acest an. Cea mai grea problema s-a dovedit a fi cea a schimbării siglei, cele mai viabile propuneri fiind cele care includ adoptarea rozei vânturilor. Mucaliţii au propus, însă, nodul marinăresc sau barca.

Cel care s-a oprit asupra rozei vânturilor a fost vicepreşedintele Sorin Frunzăverde. Replica de pomină a venit de la fostul ministru al Culturii, Toader Paleologu, care a stârnit amuzamentul tuturor propunând, în glumă, un nod marinăresc sau o barcă.


La rândul său, Cristian Preda a propus "mărul”, iar vicepreşedintele Ioan Oltean "para”. Exceptând momentele contrelor legate de ideile mai mult sau mai puţin "serioase” vizând schimbarea siglei, participanţii au dezbătut tema redefinirii ideologice a partidului.


Sorin Frunzăverde a explicat necesitatea schimbării numelui şi a siglei partidului, şi a vorbit şi despre clarificarea doctrinară, spre curentul popular şi eliminarea celui liberal. Cei mai mulţi dintre liberal-democraţii participanţi la întâlnire au transmis că această discuţie privind ideologia nu ar trebui să acapareze întreaga acţiune a partidului în perioada următoare, importante fiind acţiunile atât în plan guvernamntal cât şi în plan local.

Back To Top