Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Deputat de Mizil, co-proprietar de apartament în Bucureşti şi co-posesor de vilă la Cornu, Adrian Năstase are din nou probleme cu casa din Zambaccian. DNA a pus pentru a treia oară sechestru pe acesta din urmă. Deja obişnuit cu astfel de proceduri, Năstase s-a rezumat să spună doar că "se încearcă recuperarea pierderilor cauzate de dispariţia flotei".

Lui Năstase i se numără, iar, ouăle / DNA a pus sechestru pe „Zambaccian”

Parlamentarul a fost rezervat în declaraţii, considerând că cei care trebuie să explice situaţia sunt oficialii DNA. "Nu vi se pare ciudat că ei dau pe surse şi eu trebuie să confirm? E o ţară de... e o ţară foarte veselă", a glumit Năstase, nemulţumit că informaţia a plecat din DNA "pe surse”, şi nu printr-un comunicat oficial. În mai 2009, parlamentarii au avizat începerea urmăririi penale în cazul "casa Zambaccian”. Alături de deputatul prahovean, în dosar mai sunt cercetaţi Ioan Păun, fost consul al României în China, şi Irina Jianu, fost şef al Inspectoratului de Stat pentru Construcţii.

 

Acuzaţiile procurorilor


Anterior acestui demers, oficiali ai Parchetului au anunţat că "în perioada 2002-2004, Adrian Năstase a primit de la Irina Paul Jianu, în mod repetat şi în baza aceleiaşi rezoluţii infracţionale, în scopul menţinerii acesteia în funcţia de inspector general de stat, foloase necuvenite estimate la 2.019.250.439 lei vechi, constând în contravaloarea unor bunuri achiziţionate din Republica Populară Chineză, obligaţii vamale şi cheltuieli de transport corespunzătoare acestor bunuri şi contravaloarea lucrărilor de tâmplărie efectuate la un imobil".
În ceea ce-l priveşte pe Păun, tot Parchetul preciza că "în perioada 2002-2004, Adrian Năstase a primit în mod repetat şi în baza aceleiaşi rezoluţii infracţionale, în scopul menţinerii acestuia în funcţiile de consul general şi şef al Consulatului General al României la Hong Kong, foloase necuvenite constând în prestarea de servicii de achiziţionare şi organizare a transportului de bunuri din Republica Populară Chineză.

 

Acuze grave


În luna martie 2006, Adrian Năstase l-ar fi constrâns pe Păun Ioan să nu declare organelor de urmărire penală tot ceea ce cunoştea în legătură cu faptele descrise la punctele 1 şi 2, respectiv să nu predea sau să distrugă înscrisurile pe care le deţinea, ameninţându-l că în caz contrar Irina Paul Jianu va face afirmaţii la adresa sa de natură să îl discrediteze, ceea ce îi va afecta evoluţia profesională".

 

Back To Top