Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Crin Antonescu, liderul liberalilor, este convins că rezultatul obţinut la alegerile prezidenţiale ar fi fost şi mai bun dacă toată suflarea formaţiunii politice ar fi luptat mai mult. "Vă mulţumesc tuturor celor care aţi făcut alături de mine o campanie electorală pentru alegerile prezidenţiale dintre cele mai grele, mai dificile, dintre cele care sunt de natură să dea măsura loialităţii şi eficienţei noastre a fiecăruia la locul lui în slujba acestui partid”, le-a spus Antonescu liberalilor adunaţi zilele trecute la Poiana Braşov.

Vis de iarnă / Antonescu vrea un PNL de 30% "Mulţumesc tuturor celor fără de care acest rezultat bun nu ar fi fost posibil şi cred că niciunul dintre noi nu uită că rezultatul ar fi putut fi şi mai bun dacă toţi cei care poartă culorile acestui partid s-ar fi bătut cu deplină încredere şi cu toată eficienţa", este de părere Crin Antonescu. Preşedintele PNL a recunoscut, pe de altă parte, că aleşii locali şi-au făcut pe deplin datoria faţă de partid, iar scorul de 20%, este cel mai bun pe care l-a obţinut PNL după '90. El este convins că dacă liberalii vor fi organizaţi şi uniţi, partidul ar putea atinge un scor electoral de 30%.

 


Candidează din nou


Crin Antonescu şi-a anunţat deja candidatura pentru un nou mandat de preşedinte al liberalilor, însă numai dacă îi vor fi acceptate documentele politice şi propunerile de modificare a Statutului. "Congresul este extraordionar, pentru că este înainte de termen, în rest procedurile sunt fireşti. Se va constitui o Comisie, cum se obişnuieşte, pentru Statut şi în luna următoare vom avea întâlniri cu toţi membrii partidului, vom comunica cu toţi cei care sunt votanţi, susţinători sau interesaţi de programul, opţiunea şi identitatea PNL, cu documente politice care vor face substanţa acestui congres”, a precizat liderul liberal în exerciţiu.


Cel puţin deocamdată Antonescu nu are contracandidaţi, iar congresul extraordinar este programat să aibă loc în perioada 5-7 martie. La rândul său, Călin Popescu Tăriceanu a anunţat că nu este preocupat, "spre deosebire de alţi liberali”, de funcţii, evitând să anunţe o candidatură. El a subliniat faptul că şi-ar dori un Congres dedicat dezbaterii proiectelor PNL unuia destinat alegerii unei noi conduceri.

Back To Top