Categorie: Politic

Anti - Crin / Cataramă vânează preşedinţia PNL Liberalul Viorel Cataramă a anunţat că îşi va depune candidatura la funcţia de preşedinte al partidului, principalul său scop politic fiind formarea unui guvern de dreapta, alături de PDL, cu o majoritate parlamentară.


"Susţin intrarea imediată la guvernare împreună cu PDL", a spus Cataramă. El a subliniat faptul că, pentru realizarea acestui deziderat, sunt necesare negocieri "rezonabile”, lăsând de înţeles faptul că actualul lider liberal, Crin Antonescu, nu ar fi capabil să iniţieze şi să duc la bun sfârşit un astfel de proiect.


Replica a venit, însă, de la un alt fruntaş PNL, Dinu Patriciu, care a spus că el nu se va înscrie în lupta pentru vreo funcţie în partid şi îl consideră pe Crin Antonescu cel mai bun preşedinte al partidului.


"Eu sunt om de afaceri şi nu doresc să fiu activ în politică. Nu doresc să fiu un om politic", a menţionat Patriciu. Acesta din urmă a refuzat să facă vreun comentariu vis-à-vis de modificările de statut propuse de colegii săi de partid. "Nu mă pronunţ. Dar eu cred că Antonescu este cel mai bun preşedinte pentru PNL, astăzi", a Patriciu. În ceea ce priveşte Congresul extraordinar de la începutul lunii martie, Dinu Patriciu a precizat că dacă timpul îi va permite, va participa şi el la lucrările congresului.

Back To Top