Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

După ce au ratat definitiv intrarea la guvenare, liberalii s-au gândit, acum, la constituirea unui „guvern din umbră”. Ipoteza a fost lansată de vicepreşedintele Norica Nicolai, care va propune congresului partidului înfiinţarea unui astfel de organism, care să lucreze pe departamente şi care să fie compus din viitori demnitari ai partidului. "Vreau să adjudecăm un proiect care să vizeze accesul la funcţii în partid, pentru că nu consider normal ca o funcţie de ministru sau de secretar de stat să fie exclusiv rezultatul jocului politic şi al voturilor dintr-un birou politic.

Intenţionez să propun înfiinţarea unei formule de guvern din umbră, care să lucreze pe departamente şi din care să facă parte viitorii demnitari ai partidului. Sunt convinsă că dacă vom încerca să profesionalizăm aceste resurse umane pe toate palierele, la nivel central şi local, vom încerca să răspundem la ceea ce Crin Antonescu şi-a propus în campanie: o altfel de politică şi o altfel de Românie", a precizat Norica Nicolai.


Aceasta este convinsă că poiectul său politic va fi o reuşită pe termen lung, care va demonstra românilor că există posibilitatea redresării sistemului politic şi economic. Pe de altă parte, şeful PNL Iaşi, Relu Fenechiu, a spus că Viorel Cataramă a propus intrarea PNL la guvernare, "însă acest lucru nu înseamnă că partidul va fi cu adevărat la putere”. Menţionăm că Delegaţia Permanentă a PNL a programat, în perioada 5-7 martie, un congres extraordinar care să modifice Statului şi să demeneze noua conducere a partidului.

Back To Top