Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

bianca boraBianca Bora, președintele TNL Prahova, anunță, într-un comunicat trimis presei, că va acționa în judecată publicația ph-online.ro, acuzând editorii de calomnie și informații false. Ph-online a publicat, la rubrica „Gossip" un articol intitulat „Șefa TNL Prahova, Bianca Bora, a călcat stramb si a fost exclusa din biserica penticostala din Florești, al cărui pastor este chiar tatăl liberalei". Articolul AICI. Comunicatul de presă în continuare:

COMUNICAT DE PRESĂ
15.04.2015

Mă văd nevoită să intervin pentru a aduce lămuriri în ceea ce privește informațiile false și calomnioase, apărute astăzi, 15 aprilie 2015, în publicația www.ph-online.ro și preluate, din păcate, și de alte publicații on-line.

Nu este prima dată când publicația mai sus menționată lansează atacuri nefondate la adresa mea, însă este pentru întâia dată când aceasta îmi atacă familia și convingerile religioase. Consider un act lipsit de etică și de bun simț, ca să nu fac referire la profesionalism întrucât acesta este, cu siguranță, un termen total necunoscut pentru jurnaliștii acestei publicații.

Având în vedere faptul că articolul de astăzi, precum și cele anterioare, intră sub incidența insultei și a calomniei, voi urma formalitățile ce se impun pentru darea în judecată a publicației www.ph-online.ro.

BIANCA BORA
PREȘEDINTE TNL PRAHOVA

Back To Top