Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

marius fenichiuConsilierul județean Marius Fenichiu a postat, pe blogul personal, un mesaj extrem de dur la adresa fostului președinte al PNL Prahova, Mircea Roșca. Fenichiu, care ocupă și funcția de vicepreședinte în cadrul organizației PNL Prahova, îl etichetează pe Roșca drept „ipocrit", criticând prezența acestuia în ședințele de partid, în ciuda faptului că acesta se află trimis în judecată pentru presupuse fapte de corupție.

 

„Cât de ipocrit poți fi atunci când ești trimis în judecată pentru o presupusă faptă de corupție, dar din vanitate, în disprețul celorlalți membri, te afișezi cu obstinație la toate acțiunile publice majore ale partidului, participi la ședințele tuturor organismelor de conducere ale partidului (ca musca-n c...iorbă) , te implici în adoptarea strategiilor partidului, te erijezi în lider de facto al partidului (deși nu mai ești), susținând că iubești partidul, că ești trup și suflet pentru partid. De fapt,e doar dorința de a păstra o pseudo-imagine și de a manipula încrederea oamenilor care, cu bună credință ți-au fost aproape, în folosul propriu", scrie Marius Fenichiu pe blogul personal.

 

Contactat de reporterii APH, Mircea Roșca a refuzat să comenteze declarațiile lui Marius Fenichiu.

Postarea integrală AICI

Back To Top