Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

consiliul local ploiesti iunie 2015PNL Prahova anunță într-un comunicat trimis presei că a sesizat Instituţia Prefectului - Judeţul Prahova asupra încetării de drept a mandatelor de consilier a celor care au părăsit partidele pe listele cărora au candidat, în baza OUG 55/2014, declarată neconstituţională prin Decizia nr. 761/2014 a Curţii Constituţinale a României.

Totodată, având în vedere prevederile Legii nr. 393/2004 privind Statutul aleşilor locali, modificată şi completată prin Legea nr. 115/2015, Partidul National Liberal Prahova a cerut Instituţiei Prefectului – Judeţul Prahova, să emită ordinul prefectului de constatare a încetării înainte de expirarea duratei normale a mandatelor şi declararea vacantării locurilor consilierilor care nu mai au la această dată calitatea de membru al partidului politic pe listele căruia au fost aleşi .

Printre consilierii care se aflăa în situatia de a-și pierde mandatul, în varianta în care formațiunile politice pe listele cărora au fost aleși vor decide acest lucru, se regăsesc:

din Consiliul Local Ploiesti: Iulian Teodorescu, Radu Mateescu, Marilena Stanciu, Radu Socoleanu, iar
din Consiliul Județean Prahova: Radu Ionescu, Simona David, Iuliana Dosaru, Toma Pințoiu, Vasile Pătrașcu, Tăzvan Niță.

Despre legea 115 amintea și senatorul Andrei Volosevici într-o postare pe pagina personală Facebook:

„Ati auzit de legea 115/2015?
Legea nr. 115/2015 pentru alegerea autoritatilor administratiei publice locale, pentru modificarea Legii administratiei publice locale nr. 215/2001, precum si pentru modificarea si completarea Legii nr. 393/2004 privind Statutul alesilor locali a fost publicata in Monitorul Oficial, Partea I, nr. 349 din 20 mai 2015.

Conform prevederilor acestei legi, stipulate la art. 139, "in cazul pierderii calitatii de membru al partidului politic sau al organizatiei minoritatilor nationale pe a carei lista a fost ales, in termen de 30 de zile de la data sesizarii partidului politic sau a organizatiei cetatenilor apartinand minoritatilor nationale pe a carei lista consilierul local sau consilierul judetean a fost ales, prefectul constata, prin ordin, incetarea mandatului consilierului local sau judetean inainte de expirarea duratei normale a acestuia si declara vacant locul consilierului local sau judetean."

Back To Top