Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

gabriel opreaVicepremierul Gabriel Oprea a declarat că o va susține pe Laura Codruța Kovesi pentru al doilea mandat la șefia DNA. Declarația vine în contextul în care premierul Ponta a lansat un atac virulent la adresa procurorilor, după ce acesta este urmărit penal de DNA.

"O susțin total pe Laura Codruț Kovesi pentru un alt mandat la șefia DNA. Normal că o susțin. Nu uitați că a fost propusă și susținută și de Victor Ponta și de Cazanciuc și de mine. A demonstrat că merită acest lucru, chiar dacă îmi fac prieteni sau nu", a spus Oprea, la Adevărul, întrebat dacă ar susține-o pe Kovesi pentru un nou mandat la șefia DNA.

În acest context, Oprea a afirmat că România este o țară sigură, respectată de partenerii internaționali și care generează stabilitate și securitate. Vicepremierul a mai amintit că România apără peste 1.100 de kilometri la granița europeană într-un context greu de securitate.

"Așteptăm (...) niște discuții politice și măsuri politice în țări precum Germania sau altele, Franța, să primim ceea ce merităm, să intrăm măcar cu (...) aeroportul în Schengen", a spus Gabriel Oprea.

El a caracterizat lupta anticorupție drept "un moment istoric".

Back To Top