Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

mihai apostolache aprilie 2016Mihai Apostolache, liderul Partidului Social Românesc, filiala Prahova, a dezvăluit într-o conferință de presă faptul că a primit o propunere din partea senatorului Daniel Savu de a se alătura echipei PSRO, senatorul exprimându-și dorința de a candida din partea acestui partid politic la funcția de primar al municipiului Ploiești.

Partidul condus la nivel național de senatorul Mircea Geoană a refuzat cererea lui Daniel Savu, președintele PSRO Prahova, Mihai Apostolache, explicând că proiectul partidului său răspunde, astfel, cetățenilor care doresc oameni noi în administrație și politică.

„Plecând de la dorința cetățenilor de înnoire a clasei politice, echipa PSRO Prahova a luat decizia ca în municipiul Ploiești candidatul de primar cât și candidații pentru Consiliul Local Ploiești să fie persoane care nu au mai făcut politică. Chiar dacă am primit solicitări din partea unor persoane cu notorietate să candideze din partea partidului nostru pentru alegerile locale în municipiul Ploiești - și în acest context vă dau ca exemplu solicitarea domnului senator Daniel Savu - decizia noastră este fermă: sută la sută oameni noi pentru municipiul Ploiești din partea PSRO", a declarat președintele PSRO Prahova, Mihai Apostolache.

 

.be" target="_blank">VIDEO Declaratie Mihai Apostolache

Back To Top