Categorie: Politic

volosevici conferinta 19 ian 2016Senatorul Andrei Volosevici a anunțat, într-o postare pe o rețea de socializare, că a ales să se retragă din cursa electorală pentru Primăria Ploiești. „Da, iubesc Ploieștiul și îmi doresc schimbarea orașului în bine. Cunosc mecanismele prin care putem scoate la lumina urbea noastră și sper ca de-a lungul timpului v-am demonstrat acest fapt. Împreună, am avut multe reușite în mandatul de la primăria Ploiești în 2008-2012. Si când spun împreună ma refer la aportul dumneavoastră, al ploieștenilor, al celor care de-a lungul timpului m-ati susținut, mi-ati atras atenția sau m-ati certat.

Pe 24 martie 2016 am fost chemat la DNA Ploiești și mi s-a comunicat ca sunt suspect pentru posibile fapte de corupție petrecute în anul 2012. În legătură cu aceste aspecte sunt convins ca îmi voi demonstra nevinovăția, dar doresc sa fac acest lucru la instituțiile abilitate, fără a încerca să mă victimizez în spațiul public.

Dată fiind această nouă situație în care ma aflu, din respect față de colegii de partid și mai ales față de dumneavoastră, ploieștenii, și așa greu încercați de incompetenta celor care conduc orașul din 2012, am decis sa îmi retrag opțiunea de a candida la primăria Ploiești.

Va mulțumesc pentru susținerea pe care mi-ati demonstrat-o de atâtea ori și pe care sper ca o veți menține și în viitor” - sursa: pagina Facebook Andrei Volosevici

Back To Top