Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

volosevici dna 4 aprilie 2016Senatorul Andrei Volosevici a declarat, la ieșirea de la DNA Ploiești, că nu o să comenteze ancheta DNA, explicând că nu s-a retras din competiția pentru Primăria Ploiești pentru că se consideră vinovat ci, dimpotrivă, își dorește să își demonstreze nevinovăția. Totodată, Volosevici a declarat că PNL a făcut o analiză internă în ceea ce privește candidatul partidului pentru Ploiești, Andrei Volosevici exprimându-și susținerea pentru fostul prefect al Județului Prahova, Adrian Dobre.

„Este o analiză în curs, din punctul meu de vedere, opțiunea este domnul Adrian Dobre, fostul prefect al Prahovei. Îl susțin total, necondiționat, îmi este prieten, este un om cu experiență în administrație, dacă îmi va cere ajutorul o voi face, în tot ce înseamnă programe și administrație. Indiferent de ceea ce se întâmplă acum, nimeni nu o să îmi ia din cap administrația, proiectele, ceea ce știu și ce pot să fac. Mi le pun la dispoziție omului pe care îl susțin la candidatura pentru Primăria Ploiești, prietenul meu Adrian Dobre", a declarat senatorul Andrei Volosevici.

Volosevici a explicat, la ieșirea de la DNA, motivele pentru care s-a retras din competiția electorală, spunând că, în ciuda faptului că se consideră nevinovat, va respecta regulile impuse de partid. „Nu mi se pare normal ca un candidat care este suspicionat de fapte de corupție să ceară votul oamenilor", a declarat Volosevici.

„Este o întâlnire procedurală, cu probatorii, cu solicitări, cu lucruri legate de procedura penală. Justiția se face pe probe, în interiorul parchetelor și a instanțelor.

Decizia de a mă retrage a fost una logică, de respect față de ploieșteni și de colegii mei. Am avut susținerea totală a colegilor mei de la nivel național, pentru care le mulțumesc, a unei părți din organizația județeană, clar organizația locală. Însă mi se pare la fel de clar că un partid serios, așa cum este PNL, în contextul în care stabilește niște reguli, toți să le respectăm. M-am retras pentru că nu mi se pare normal ca un candidat care este suspicionat de fapte de corupție să ceară votul oamenilor. Nu am făcut lucrul acesta pentru că mă simt vinovat, ci din contră, îmi voi demonstra nevinovăția".

Back To Top