Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Alegerile parlamentare intră în linie dreaptă. Termenul de depunere a candidaturilor s-a încheiat marţi la miezul nopţii şi pentru prima oară după 1989 prahovenii nu se vor mai "lupta” cu buletine de vot stufoase. PSD, PNG, PD-L, UDMR, PNL, PNŢCD, PSD-Ctin Titel Petrescu, PRM sunt partidele care au avut curajul să îşi trimită reprezentanţii în lupta pentru cucerirea unui mandate de parlamentar.

S-au depus candidaturile pentru alegerile din noiembrie Primii la depunerea dosarelor de candidaţi au fost social-democraţii. Deputatul Marian Săniuţă, preşedintele PSD Prahova, a venit însoţit la BEJ de 11 candidaţi, din cei 17, printre absenţi numărându-se Adrian Năstase, preşedintele Consiliului Naţional al PSD, şi deputatul Alin Teodorescu. „Suntem primii care am depus dosarele pentru candidaţii noştri la alegerile parlamentare din 30 noiembrie.

Toate candidaturile au fost acceptate şi suntem pregătiţi să guvernăm pentru oameni”, a declarat Săniuţă. Liderul social-democraţilor prahoveni s-a arătat mândru de media de vârstă a candidaţilor PSD care este de 45 de ani şi de faptul că peste jumătate dintre pesediştii care aspiră la un mandat de senator sau de deputat candidează pentru prima oară la Parlament. Săniuţă a mai declarat că „din echipă fac parte oameni care au reuşit în viaţă, tineri care au venit alături de PSD, oameni care doresc să ducă mesajul prahovenilor în viitorul Parlament al României pe votul uninominal”. 

A urmat PD-L 

După pesedişti, la BEJ au venit reprezentanţii PD-L. Roberta Anastase, preşedintele PD-L Prahova, care candidează pentru un post de deputat în Colegiul 11 Ploieşti, speră ca democrat liberalii să pornească în alegeri cu prima şansă şi să fie, la finalul „luptei”, pe locul întâi. „Dorim ca rezultatele acestor alegeri să dea României o guvernare responsabilă şi o reprezentare corectă a cetăţeanului, total diferită de cea de care a avut parte până acum. Tocmai de aceea, PD-L are drept candidaţi foarte mulţi oameni tineri care nu au mai făcut politică până acum”, a spus Anastase. Alături de aceasta la depunerea dosarului cu cele 17 candidaturi s-a aflat şi candidatul formaţiunii în Colegiu 2 Valea Slănicului, Iulian Bădescu. „Sper să fie într-un ceas bun, mai ales că, azi, fetiţa mea împlineşte şapte luni, aşa că este o dublă emoţie. Sper ca prietenii, vecinii, cunoştinţele mele, ploieştenii şi toţi cei care locuiesc pe Valea Slănicului să aibă încredere în generaţia nouă şi, pe 30 noiembrie, să îmi acorde votul lor de încredere, mai ales că aici sunt acasă”, ne-a declarat Bădescu. 

Liberalii au planuri mari

Marţi la orele 10, zece fruntaşi liberali prahoveni, alături de preşedintele filialei judeţene, Adrian Semcu au venit la Biroul Electoral Judeţean cu listele de candidaţii pentru cele 17 colegii din Prahova. Foarte optimişti, peneliştii s-au întrecut în glume referitoare la ora depunerii listelor: 10.10 care le-ar purta noroc. „Este un semn bun pentru Colegiul 10”, a spus Horia Toma, candidat la Camera Deputaţilor în această zonă. Ceilalţi penelişti prezenţi au fost reţinuţi în declaraţii, preferând să-l lase pe Adrian Semcu, şeful lor care nu candidează în niciun colegiu, să se converseze cu reprezentanţii presei. „Ne-am propus ca după 30 noiembrie, PNL Prahova să trimită în Parlament cel puţin doi senatori şi patru sau cinci deputaţi. 

După patru ani de guvernare liberală, Partidul Naţional Liberal merită să fie bine reprezentat în Parlament”, a declarat Adrian Semcu. El a explicat şi lipsa lui Florin Anghel de pe listele PNL Prahova: „Lui Florin Anghel i s-a oferit colegiul de pe Valea Prahovei pentru Senat, lucru pe care l-a refuzat pretinzând în schimb deputăţia. Lucru pe care nu mai puteam să i-l oferim”. În locul lui Anghel, candidat în Colegiul 1 Senat, a fost desemnat Liviu Ilaşi, directorul Conpet Ploieşti. Marţi seară, la BEJ au ajuns şi reprezentanţii PRM care cu greu au reuşit să adune 17 persoane pentru a candida în toate colegiile din Prahova. 

Gurile rele susţin că întârzierea PRM a fost datorată faptului că nu foarte mulţi membri s-au arătat dispuşi să intre în cursa electorală. De altfel singurul peremist cu oarecare notorietate este senatorul Constantin Găucan, care candidează în Colegiul Vălenii de Munte. Nici lista PNG Prahova nu este bogată în oameni cunoscuţi opiniei publice. Singurele numele cu oarecare notorietate sunt cele ale lui Nicolae Trache, vicepreşedintele la nivel naţional al formaţiunii politice, şi ale consilierilor locali Emil Bădescu şi Iulian Bolocan. Suprinzătoare este şi depunerea de către UDMR de liste complete de candidaţi, dar formaţiunea lui Marko Bello se foloseşte de o prevedere a legii electorale care dă dreptul minorităţilor să-şi depună liste de candidaţi în toate judeţele ţării.
Cristina BARBU

 

Back To Top