Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Directorul Servicii de Gospodărire Urbană Ploieşti, Donald Constantin, anunţă că a depus o plângere penală, după ce, potrivit spuselor sale, i-ar fi fost accesate în mod ilegal datele de pe telefonul mobil, iar anumite capturi de ecran au fost folosite într-un articol defăimător publicat recent la adresa sa.

"Ca urmare a apariției în anumite publicații a unor afirmații care mă vizează, potrivit cărora am făcut anumite afirmații despre diverși oameni politici sau magistrați, în cadrul unei discuții prin intermediul unei aplicații de telefon, țin să aduc la cunoștința opiniei publice câteva aspecte. Parte din acele stenograme au fost luate, cel mai probabil, în mod fraudulos din telefonul meu, iar în acest sens am înaintat o plângere la Parchet pentru a identifica persoanele care mi-au accesat ilegal date din telefon. Mai mult decât atât, nu toate stenogramele sunt reale, anumite replici nu îmi aparțin și au fost introduse în discuție pentru a părea că au fost spuse de mine. Nu am jignit niciodata publicatii sau jurnalisti, chiar daca uneori m-am simtit nedreptatit. Acest linsaj mediatic are ca miza postul de director general al societătii pe care o conduc, post vanat de ani de zile, tocmai pentru ca SGU Ploiesti este singura institutie din subordinea Consilului Local care are profit. Am făcut o adresă către ziarul Incisiv de Prahova prin care am solicitat dovezile pe baza cărora au fost publicate informații, să-mi fie puse la dispoziție stenogramele care mă vizează și dovezi că l-aș fi denunțat pe fostul primar Iulian Bădescu, după cum susține publicația respectivă, dar până acum nu am primit niciun răspuns. De asemenea, menționez că înaintea apariției materialului nu am fost contactat pentru vreun punct de vedere", este punctul de vedere oficial al lui Donald Constantin, transmis printr-un comunicat de presă emis astăzi.

"Nu mă interesează afacerile nimănui, nu le comentez și sunt prins într-un război care nu-mi aparține și nu mă interesează. Tocmai de aceea am depus și plângerea la Parchet, pentru a se afla cine a avut interesul să mă includă într-un scandal care nu mă privește", a conchis directorul SGU Ploieşti.

Back To Top