Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

alegeri urnaLuna viitoare au loc alegeri anticipate în patru localităţi din Prahova care au rămas, de la începutul acestui mandat, fără primari. Astfel, pe 11 iunie sunt aşteptaţi la urna 29.000 de prahoveni cu drept de vot, în oraşele Buşteni şi Băicoi şi comunele Dumbrava şi Balta Doamnei.

La Băicoi, acolo unde sunt organizate şi cele mai multe secţii de votare la acest scrutin, mandatul fostului edil a încetat ca urmare a unei condamnări penale, pentru fapte comise cât timp a ocupat postul de primar. Asta nu îl opreşte, însă, să îşi încerce din nou şansele, Ciprian Stătescu regăsindu-se acum printre candidaţii înscrişi în cursa electorală din 11 iunie. La Dumbrava şi Călugăreni au loc alegeri acum după ce primarii aleşi în 2016 au decedat, în vreme ce la Buşteni urmează să fie ales un nou primar după ce Emanoil Savi a renunţat la mandat, pentru a deveni senator.

Biroul Electoral de Circumscripţie Prahova a publicat lista candidaţilor din cele patru localităţi după validarea dosarelor.

BĂICOI:

Marian Constantin State - PSD
Antonela Ştefania Aldea - PMP
Ciprian Stătescu - PNL
Ioan Marius Constantin - ALDE

Vezi AICI lista candidaţilor din BUŞTENI, unde este o concurenţă mare pentru postul de primar!

CĂLUGĂRENI:

Ion Enache - PSD
Dragoş Leescu - PNL
Tudorel Velcea - independent

DUMBRAVA:

Ion Greeruş - PSD
Adrian Baicu - PMP
Marian Apostol - PNL

Back To Top