Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Preşedintele Partidului Mişcarea Populară, Traian Băsescu, a participat vineri, la Sinaia, la şedinţa Colegiului Naţional al PMP dedicată pregătirii alegerilor locale anticipate din data de 11 iunie, afirmând că îşi doreşte un rezultat electoral mai bun decât cel din 2016. Fostul şef al statului a discutat şi despre scandalul privind presupusa fraudare a alegerilor prezidenţiale câştigate de el în 2009, afirmând că, în viziunea sa, România are probleme mai grave decât "ce făceau patru beţivani în noaptea alegerilor", cu trimitere la întâlnirea din casa lui Gabriel Oprea la care ar fi participat şefa DNA şi adjunctul de la SRI.

Pe 11 iunie au loc alegeri anticipate în 49 de localităţi din ţară care, de la începutul actualului mandat şi până în prezent, au rămas fără primari, fie ca urmare a decesului edililor, fie în urma încetării mandatelor prin demisii sau condamnări. În judeţul Prahova sunt programate alegeri în patru localităţi, Buşteni, Băicoi, Dumbrava şi Călugăreni. Conducerea PMP a anunţat că are candidaţi în 42 dintre cele 49 de localităţi din ţară, trei dintre aceştia fiind în Prahova.

"A fost o conferinţă dedicată preponderent alegerilor locale parţiale. Faptul că avem candidaţi doar în 42 de localităţi dovedeşte că încă mai avem de lucru la consolidarea structurilor teritoriale, se pare că nu suntem mai puternici decât la alegerile parlamentare, ceea ce trebuie să ne mobilizeze mai mult. Am făcut la Sinaia acest Colegiu Naţional pentru a da un semnal de susţinere pentru candidaţii noştri din judeţ. Avem pe domnul Condescu Valentin candidat la Buşteni, sperăm să-l înlocuim pe celebrul Savin, avem pe doamna Antoanela Aldea la Băicoi şi în comuna Dumbrava pe domnul Baicu Adrian. Sunt oameni de calitate, oameni de dreapta, care vin din business privat şi care trăiesc pe picioarele lor. Sper că vor reuşi să obţină rezultate bune", a declarat preşedintele PMP, senatorul Traian Băsescu.

Acesta a evitat să facă foarte multe comentarii cu privire la subiectele intens mediatizate din ultimele zile, vizând accesul la documentele secrete din arhiva Serviciului Independent pentru Protecție și Anticorupție (SIPA) sau scandalul legat de alegerile prezidenţiale din 2009. "Ieri s-a înregistrat al 27-lea copil care a murit de rujeolă, în condiţiile în care în România avem epidemie. Se merge sub minciuna că toţi aceşti copii au murit pentru că n-au vrut părinţii să îi vaccineze. Este o mare minciună! Mulţi părinţi nu şi-au vaccinat copiii pentru că n-a existat vaccinul, nici la medicul de familie, nici în farmacii. Când auzi că într-o ţară au murit 27 de copii, tu te dai de ceasul morţii ce făceau patru beţivani în noaptea alegerilor? Sau marele subiect e SIPA. Nu spun că nu este un subiect, dar nu văd subiectul legat de faptul că suntem în al patrulea an al exerciţiului bugetar al Uniunii Europene şi Guvernul nu a organizat măcar o singură licitaţie pentru un singur tronson de autostradă sau de cale ferată la modernizare, nu s-a organizat măcar o singură licitaţie pentru regularizarea unui râu care generează inundaţii. Dar o ţinem de dimineaţă până seara cu fraudarea alegerilor din 2009. Ce să fac, să-l chem pe Geaonă să fie preşedinte, ce va constata comisia asta? Îl trimitem pe Iohannis acasă la odihnă până îşi face Geaonă mandatul? Dacă va stabili comisia asta faimoasă că Geoană a fost preşedinte în 2009, eu o să mă recunosc şi o să mai candidez o dată", a mai afirmat Traian Băsescu.

Back To Top