Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Partidul Mișcarea Populară și-a anunțat candidatul și pentru comuna Dumbrava, una dintre cele trei localități din Prahova unde formațiunea are reprezentant la locale parțiale de pe 11 iunie 2017.


Adrian Baicu intră în cursa pentru Partidul Mișcarea Populară, la alegerile locale parțiale care vor avea loc pe 11 iunie, în comuna prahoveană Dumbrava. Colegii săi consideră că ar fi o alegere benefică pentru localitate, având în vedere că are în spate ani de experienţă, ca angajat al administrației locale, în care a luat contact cu realitățile sociale ale comunei. "Adrian Baicu este candidatul nostru la alegerile pentru funcţia de primar din comuna Dumbrava, de pe 11 iunie. De profesie mecanic auto, nu s-a speriat niciodată de muncă. Dimpotrivă! În vârstă de 58 de ani, este căsătorit şi are cinci copii pe care i-a crescut trudind din greu. Cunoaşte bine realităţile din Dumbrava şi necazurile oamenilor din comună, pentru că, ani de zile, a lucrat la Primărie, ca inspector pentru asistenţa socială. Noi credem că va fi un primar bun", au transmis reprezentanții PMP Prahova.
Pe 11 iunie, PMP va mai avea candidați și la alegerile din Bușteni și Băicoi (VEZI DETALII).

Back To Top