Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Doar şapte partide s-au înscris în cursa electorală pentru desemnarea senatorilor şi deputaţilor de Prahova. Faţă de alegerile locale, când pe liste s-au regăsit reprezentanţii a peste 40 de formaţiuni politice sau candidaţi independenţi, la parlamentare buletinele de vot vor fi mult mai puţin stufoase.

Alianţa PSD+PC, PNG-CD, UDMR, PNL, PD-L şi PRM au depus dosare complete de candidaţi pentru toate cele 17 colegii din judeţ, iar PPPS a reuşit să găsească doar doi doritori de mandate de parlamentar, unul pentru Senat în Colegiul 3 Văleni de Munte - Urlaţi şi unul pentru Camera Deputaţilor în Colegiul 7 Urlaţi. La Biroul Electoral Judeţean Prahova a fost primită şi candidatura unui independent, Marin Duţă, un reclamagiu de profesie, dar aceasta a fost respinsă deoarece nu erau îndeplinite condiţiile legale.

„Candidatura independentă a domnului Duţă a fost respinsă deoarece nu a fost făcută dovada depozitului prevăzut în Legea Electorală şi nici nu au fost prezentate liste care să întrunească numărul legal de susţinători”, ne-a spus judecătorul Alina Anton, preşedintele BEJ Prahova. Marin Duţă dorea să candideze în Colegiul 8 Deputaţi, colegiu în care candidează şi Adrian Năstase, preşedintele Consiliului Naţional al PSD. În total, 104 persoane s-au înscris în cursa pentru mandatele de senator şi deputat.

Prefectura Prahova a contractat deja firma care va tipări 760.000 de buletine de vot pentru Camera Deputaţilor şi tot atâtea pentru Senat. În judeţ vor fi amenjate 611 secţii de votare, care vor fi păzite de reprezentanţi ai Poliţiei, ai Jandarmeriei şi ai Poliţiei Comunitare. În municipiul Ploieşti vor fi amenajate 155 de secţii de vot. Un caz mai special îl reprezintă persoanele nedeplasabile, din cauza vârstei sau a bolii, care demonstrează cu acte că nu pot să iasă din casă.

În astfel de situaţii, acestea îşi vor putea exprima opţiunea politică cu ajutorul urnei mobile. Ca o noutate, la alegerile locale din 30 noiembrie cetăţenii nu vor mai putea să voteze decât în localitatea de domiciliu, prevederea nemulţumindu-i atât pe românii plecaţi în străinătate, cât şi pe studenţi.

Back To Top