Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Premierul Călin Popescu Tăriceanu s-a aflat, ieri, la Ploieşti, unde a vizitat Uzina de componente auto Calsonic Kansei. Tăriceanu a declarat că datele prezentate de preşedintele Traian Băsescu referitoare la salariile cadrelor medicale nu sunt reale, şeful statului „umflând” aceste date. Premierul a mai anunţat că i-a cerut ministrului Sănătăţii Eugen Nicolăescu şi ministrului Lucrărilor Publice Lazlo Borbely să prezinte, în cursul acestei zile, „situaţia reală” a salariilor cadrelor medicale şi a angajaţilor ANL întrucât datele prezentate de preşedintele Băsescu nu sunt cele reale.

După ce a vizitat uzina de componente auto Calsonic Kansei, premierul Călin Popescu Tăriceanu a mers la Câmpina, la societatea comercială Confind, care produce utilaje pentru industria petrolieră. Societatea îi aparţine omului de afaceri Ioan Simion, care este candidat din partea PNL în colegiul Câmpina pentru Camera Deputaţilor. Înainte de a ajunge la Câmpina, premierul s-a oprit la Urlaţi unde a vizitat Parcul Industrial din localitate şi ultima fabrică a Procter and Gamble. Premierul Tăriceanu a fost însoţit de ministrul Apărării, Teodor Meleşcanu, care candidează într-un colegiu din Prahova pentru un mandat de senator, dar şi de alţi candidaţi din partea PNL în colegiile din judeţ.

Back To Top