Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

dumitrescu-iulian-pnl-prahovaSenatorul liberal Iulian Dumitrescu a participat împreună cu Florin Cîțu, vicepreședinte PNL, Hildegard Helene Brandl, președintele organției oamenilor de afaceri a PNL, şi Ionel Danca, purtătorul de cuvânt al PNL, la o întâlnire cu reprezentanţii Coaliţiei pentru Dezvoltarea României pe tema haosului fiscal care afectează mediul privat.

Dumitrescu consideră măsurile economice promovate de guvernarea PSD-ALDE drept „stupide și aberante” care vor reuși doar să pună presiuni mari pe mediul de afaceri.

"Ultimele aberaţii în domeniul fiscalităţii anunţate de actuala putere sunt trecerea contribuţiilor de la angajator la angajat şi extinderea obligației trecerii de la impozitul de 16% pe profit la impozit de 1% pe venit pentru toate firmele cu cifra de afaceri de până la 1 milion de euro. PNL se va opune din toate puterile implementării acestor măsuri stupide şi altor decizii aberante în domeniul fiscalităţii, care crează presiuni foarte mari asupra mediului de afaceri" susține președintele PNL Prahova într-o postare pe pagina personală de Facebook.

Back To Top